Ruud-lejr affejer Runes påstand om hovering som løgn

Casper Ruuds far og træner hævder, at Holger Rune lyver, men danskerens lejr står fast på, at Ruud hoverede.

Holger Rune er færdig i Paris efter nederlag til Casper Ruud fra Norge. <i>Michel Euler/Ritzau Scanpix</i>

Holger Rune er færdig i Paris efter nederlag til Casper Ruud fra Norge. Michel Euler/Ritzau Scanpix

Der er forskellige synspunkter omkring, hvad der foregik i omklædningsrummet efter Holger Runes kvartfinalenederlag til norske Casper Ruud natten til torsdag i French Open.

Den 19-årige dansker beskyldte efter nederlaget sin fire år ældre modstander for at have råbt "JAAAA" ind i hovedet på ham.

Men den udlægning bliver torsdag formiddag afvist af den norske lejr.

- Det er slet og ret løgn, skriver Ruuds far og træner, Christian Ruud, i en besked til NRK.

Holger Rune forklarede efter kampen til Ekstra Bladet, at nordmanden hoverende havde råbt til ham, da de var stødt på hinanden.

- I omklædningsrummet skal hans team og ham forbi mig. Teamet er egentlig meget søde, men så går han bare direkte hen til mig og råber "JAAAA" lige op i hovedet på mig, fortalte Holger Rune til Ekstra Bladet.

- Du kan juble på banen alt det, du vil, og være glad. Det gør jeg også selv, når jeg vinder. Men det der er så dårlig stil. Hav dog lidt respekt, tilføjede han.

Holger Runes mor, Aneke Rune, slår samtidig fast, at sønnens udlægning er den korrekte, da hun bliver forelagt Christian Ruuds påstand om, at det er løgn, at nordmanden skulle have hoveret.

Til B.T. fortæller Aneke Rune, at Christian Ruud ikke var til stede i omklædningen, og derfor ikke kan udtale sig om situationen.

- Det er korrekt, hvad Holger fortæller, siger Aneke Rune til B.T.

- Og en ting er, at man råber min ind søn i hovedet, en anden ting er, at faren lyver til pressen. Det er grænseoverskridende adfærd, lyder det videre fra tennisspillerens mor.

Hun kalder nordmandens opførsel i omklædningsrummet for usmagelig, og fortæller, at Casper Ruud heller ikke sagde farvel, da han skulle videre.

- Jeg ved ikke, hvad hans problem er. Men han skal opføre sig ordentligt, og som top-10-spiller må man forvente, at der tages godt imod de unge. Men Ruud har selvfølgelig heller ikke været top-10 så længe, siger Aneke Rune.

Holger Rune tabte med cifrene 1-6, 6-4, 6-7, 3-6 til Ruud, der er nummer otte i verden.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden