Sarah danser mod VM-kamp

Med en sejr ved mindestævnet for Jørgen "Gamle" Hansen i Randers venter en stor titelkamp efter sommerferien

Arkivtfoto: Henning Bagger <i>Scanpix Denmark</i>

Arkivtfoto: Henning Bagger Scanpix Denmark

BOKSNING:Ligesom Sarah Mahfoud dansede sig til tops i "Vild Med Dans" i 2016. danser hun nu videre mod en VM-kamp i den firkantede boksering.

Otte sejre i otte kampe har allerede sendt hende op i toppen på ranglisterne, og en sejr ved Danish Fight Night-stævnet i Arena Randers lørdag aften vil være ensbetydende med en VM-kamp efter sommerferien.

Mens den 29-årige dansende bokser allerede har kvalificeret sig til en VM-kamp hos IBF, hvor argentineren Brenda Carabajal fornylig blev midlertidig mester, står hun også med gode kort på hånden til en VM-kamp mod canadieren Jelena Mrdjenovich, der er verdensmester hos såvel WBA og WBC, hvor Sarah Mahfoud er rangeret som henholdsvis nummer 1 og 6.

Skridtet til en VM-kamp kræver dog en sejr over 37-årige Enerolisa de Leon fra Den Dominikanske Republik, der blev ny modstander fredag, da den oprindelige modstander, Olivia Gerula, ikke klarede en MR-scanning af hjernen.

Om en ny modstander i elvte time til en afgørende kamp, siger Sarah Mahfoud til Nordjyske:

- Det er ligegyldigt, om jeg skal møde den ene eller anden, for jeg er velforberedt, så jeg er klar til alle. Jeg går i ringen med stor tro på, at jeg vinder og allerede efter sommerferien kan få en VM-kamp. Og det er faktisk svært at forstå, at en VM-kamp allerede lurer om næste hjørne. Det er virkelig gået hurtigt for mig.

Udover Sarah Mahfoud skal yderligere fem af Team Palles boksere i ringen ved Jørgen "Gamle" Hansens Memorial i Randers. Et mindestævne for Jørgen "Gamle Hansen", der for netop 40 år siden for alvor bankede sit navn ind i bokseverdenen med en knock-out-sejr over englænderen Dave "Boe" Green.

Der er seks kampe ved stævnet. Tre af de øvrige bliver titelkampe med Enock Poulsens møde med Michael Syrowatka, Polen, om EBU's EU-mesterskab i superletvægt, som den største. Ditlev Rossing skal forsvare sit WBC ungdoms-mesterskab i cruiservægt mod Demetrius Banks, USA, mens Jeppe Morell skal bokse om IBF's baltiske mesterskab mod Dayron Lester, Cuba/Finland.

I de to sidste kampe bokser Oliver Meng og Victor Ramon. Sidstnævnte, der oprindeligt er fra Frederikshavn, får debut.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden