Mors‑Thy Håndbold

Se billederne: Mors-Thys pokalmestre var tilbage på banen

Mors-Thy Håndbold havde mandag første træningsdag frem mod den kommende sæson

Mads Hoxer (tv.) tog mandag hul på sin sidste sæson i Mors-Thy. Næste sommer skifter han til Aalborg Håndbold. Foto: Bo Lehm

Mads Hoxer (tv.) tog mandag hul på sin sidste sæson i Mors-Thy. Næste sommer skifter han til Aalborg Håndbold. Foto: Bo Lehm

HÅNDBOLD:Sidste sæson sluttede med den største dag i Mors-Thy Håndbolds historie, da det i juni blev til en pokaltriumf efter en finalesejr over Aalborg Håndbold, men nu venter nye udfordringer.

Mandag kaldte den nye cheftræner Niels Agesen til sæsonens første træning, og han er ikke det eneste nye ansigt i klubben.

Se masser af billeder fra den første træning nederst i artiklen.

Væk er målmand Søren Pedersen, bagspillerne Jonas Gade, Jens Dolberg og Frederik Tilsted samt stregspillerne Emil Bergholt og Allan Toft Hansen.

Til gengæld var der første arbejdsdag til den svenske bagspiller Emil Hansson, den slovenske playmaker Andraz Velkavrh og den svenske stregspiller Axel Franzén.

Stregspilleren Andreas Nielsen og bagspilleren Kristian Vukman er også kommet til, men på grund af skader måtte de nøjes med en plads på sidelinjen. Sidstnævnte ventes ude hele sæsonen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.