Se billederne: Nordjysk guldhåb tabte duel om jysk mesterskab

Victor Danielsen var enlige nordjyske håb i eliteklassen, men i ungdomsrækkerne blev det til flere lokale titler i Nørresundby Idrætscenter

Victor Danielsen (tv.) tabte elitefinalen i cruiservægt. Foto: Torben Hansen

Victor Danielsen (tv.) tabte elitefinalen i cruiservægt. Foto: Torben Hansen

BOKSNING:Victor Danielsen fra Pandrup Bokseklub måtte se sig slået, da han tabte til Daniel Nkole fra Hornslet Bokseklub i finalen-kampen for Elite mænd 80-86 kg ved de jyske mesterskaber, der søndag blev afholdt i Nørresundby Idrætscenter.

Der var store forventninger til Victor Danielsen, der sidste år vandt DM-guld i U19-sværvægt. Samtidig var den nordjyske bokser nærmest på hjemmebane, da han for nyligt selv boksede i Lindholm Bokseklub, inden han flyttede til Pandrup Bokseklub.

- Det er nogle trygge omgivelser her, for det er en klub, som jeg er har været glad for at gå i, og jeg kender det hele herude, fordi jeg har bokset her så mange gange før, fortæller Victor Danielsen.

Pandrup-bokseren undgik flot de mange slag fra Daniel Nkole i første omgang, hvilket var et taktisk forsøg fra nordjyden. Begge bokserne formåede dog at få nogle gode stød ind på hinanden i anden omgang, men i sidste ende var Daniel Nkole bedst, og Victor Danielsen fik nogle tæsk.

- Jeg tænkte, at jeg kunne få dommerne på min side, hvis jeg fik Daniel til at misse en masse slag, men sådan var det desværre ikke, konstaterer han.

Victor Danielsen genfandt noget af sin energi i den tredje runde, hvor han fik svaret bedre fra sig. Men da dommeren stod med de to boksere i hver sin hånd, var det Daniel Nkole, der trak det længste strå og kunne kalde sig for Jysk Mester, mens Victor Danielsen måtte nøjes med andenpladsen.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

- Jeg havde håbet, at jeg ville vinde, men det var ikke tilfældet, desværre. Jeg tror, han fik de mere iøjnefaldende træffer, hvor mine ikke var så nemme at se. Jeg kom for langt ned med hovedet, og det var nogle af de problemer, der var, erkender Victor Danielsen

Selvom det var en skuffet bokser, der forlod ringen, så er det ikke ensbetydende med, at Victor Danielsen ikke ved, hvad der skal til, for at komme videre.

- Jeg skal bare hjem i træningslokalet og arbejde videre, konstaterer han koldt.

Der var generelt lagt i kakkelovnen, da Danmarks Bokse-Union og Lindholm Bokseklub inviterede til Jyske Mesterskaber i Nørresundby.

Aalborg havde ikke været værtsby for de Jyske Mesterskaber siden 1920'erne, hvilket betød, at det var et gensyn efter næsten 100 år.

I alt deltog seks nordjyder søndag i finalerne i forskellige vægtklasser - henholdsvis U17 piger 70-75 kg, U15 drenge 52-54, U17 drenge 57-60 kg, U19 mænd 51-54 kg, U19 mænd 54-57 kg og Elite mænd 80-86 kg.

Det blev til i alt tre nordjyske guldmedaljer. Signe Freundlich fra Lindholm Bokseklub var den første nordjyde til at tage en guldmedalje, da hun vandt sin finale-kamp over Amina Shah fra A. Olympia i vægtklassen U17 piger 70-75 kg.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

William Watson fra AK Jyden Aalborg gik til gengæld fra ringen i tårer, da han tabte sin finalekamp mod Magnus Sørensen fra BK Wedala i vægtklassen U15 drenge 52-54 kg.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Efterfølgende var det Tobias Michelsen fra AK Jyden Aalborg, der blev jysk mester, da han vandt sin kamp over Benjamin Buhl Uth fra BK Wedala i vægtklassen U17 drenge 57-60 kg.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Talentet Jonas Jakobsen fra Pandrup Bokseklub lykkedes også i at hive sejren hjem, da han mødte Youssef al Werr fra A. Olympia i vægtklassen U19 mænd 51-54 kg.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Tvillingebror Magnus Jakobsen formåede dog ikke at vinde sin finalekamp mod Mikkel Gribsholt fra Hornslet Bokseklub i vægtklassen U19 mænd 54-57 kg.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

I Weltervægt-klassen havde der været hele tre nordjyder blandt de fem deltagende - henholdsvis Enock Mbilizi, der tabte i kvartfinalen, Mathias Høyer, der tabte i semifinalen og Christian Winther Overgaard, der også tabte i semifinalen. Det lykkedes dog ikke nogle af dem at bokse sig i finalen, og derfor var der ingen nordjyske repræsentanter i den vægtklasses guldkamp.

Jyske Mesterskaber - finaler søndag

U17 drenge 60-63 kg: Adam Ben Abdallah (Aarhus Athiet Klub) vinder på RSCH 1. omgang (overdreven mange slag til hovedet) over Mads Frederik Herdin Andersen (Grenaa)

U17 drenge 66-70 kg: Abudi Nabil (Odense) 5-0 over Daniel Larsen (BK Wedala)

Elite Mænd 67-71 kg: Ibrahim Muhamud Hussein Hassan (Kolding) 2-3 til Mark Burakov (BK Ringen)

Elite mænd 71-75 kg: Jannik Schmüker ( EBBK Esbjerg) 0-5 til Rasmus Hansen (FAK)

U17 piger 70-75 kg: Signe Freundlich (Lindholm Bokseklub) 5-0 over Amina Shah (A Olympia)

Elite kvinder 66-70 kg: Louise Nielsen (Champs Camp) 5-0 over Laura Iburg (FAK)

U15 drenge 52-54 kg: William Watson (AK Jyden Aalborg) 0-5 til Magnus Sørensen (BK Wedala)

U17 drenge 54-57 kg: Elias Faour (Vollsmose Boksning) RSCH 2. omgang over Sebastian Platenkamp (Kolding)

U17 drenge 57-60 kg: Tobias Michelsen (AK Jyden Aalborg) 3-2 over Benjamin Buhl Uth (BK Wedala)

U17 drenge 70-75 kg: William Vestergaard (Hornslet) 2-3 til Hassan Al-Jabn (Viborg)

U19 mænd 51-54 kg: Jonas Jakobsen (Pandrup) RSC Youssef al Werr

U19 mænd 54- 57 kg: Mikkel Gribsholt (Hornslet) 5-0 over Magnus Jackobsen (Pandrup)

Elite mænd 54-57 kg: Nesar Kunduzi (Rindum Bokseklub) RSCI (begge boksere skadet) over Martin Egebæk (Bokseklubben Grindsted AK

Elite mænd 57-60 kg: Danny Jensen (Hornslet) 5-0 over Rasmus Mikkelsen (FAK)

Elite mænd 60-63,5 kg: Konrad Mosakowski (bokseklubben Limfjord) 0-5 til Michael Moberg (Vollsmose Bokseklub)

Elite mænd 63,5-67 kg: Nicolai Tereryen (BK Wedala) 3-2 over Abdallah Abou Arab (Vollsmose Boksning)

Elite mænd 71-75 kg: Bjarne Newby (Hornslet) 0-5 til Nikki Møller Nielsen (BK Wedala)

Elite mænd 80-86 kg: Victor Danielsen (Pandrup) 0-5 til Daniel Nkole (Hornslet)

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.