Se billederne: Vendsyssels liganedrykkere sluttede sæsonen med pokaloverraskelse

Olivera Kecman debuterede på vendelboernes trænerbænk og førte holdet til sejr over håndboldligamandskab

I sæsonens 14. forsøg smagte Vendsyssel endelig sejrens sødme på hjemmebane. Foto: Torben Hansen

I sæsonens 14. forsøg smagte Vendsyssel endelig sejrens sødme på hjemmebane. Foto: Torben Hansen

HÅNDBOLD:Det er tre måneder siden, at Vendsyssel Håndbold rykkede ud af kvindernes håndboldliga med et brag, men spillerne har bestemt ikke ligget på den lade side siden.

Onsdag aften sluttede de sæsonen med den længe ventede pokalkamp mod Horsens HH fra Bambusa Kvindeligaen, og østjyderne blev højst overraskende nedlagt 26-25 hjemme i Drinx Arena.

Se alle billederne fra kampen nederst i artiklen

Christina Pedersen blev matchvinder få sekunder før tid, da hun sendte et underhåndsskud i netmaskerne, og så kunne jublen bryde løs efter sæsonens blot anden sejr og den første på hjemmebanen i Syvsten.

Olivera Kecman fik dermed en perfekt debut som cheftræner og sportschef, efter at hun i den mellemliggende periode er kommet til fra en tilsvarende stilling hos SønderjyskE.

Olivera Kecman debuterede onsdag aften som Vendsyssel-træner, og det blev en god aften for hende og holdet. Foto: Torben Hansen

Olivera Kecman debuterede onsdag aften som Vendsyssel-træner, og det blev en god aften for hende og holdet. Foto: Torben Hansen

Kampen mod Horsens var en jævnbyrdig affære, men det var alligevel Vendsyssel, der oftest havde fat i den lange ende. Efter 11-11 ved pausen kom hjemmeholdet stærkt ud til anden halvleg og bragte sig i front med 18-14.

10 minutter før slutsignalet var stillingen 21-17 i vendelboernes favør - blandt andet fordi Elin Thorsteinsdottir i målet stod blændende.

Siden var klappen tæt på at gå ned for hjemmeholdet, der stivnede i angrebet og blev løbet ned på kontra af Horsens, der med fem scoringer på stribe pludselig var i front 21-22 på tavlen.

Vendsyssel holdt dog hovedet koldt til slut, hvor Christinna Pedersen med kampens to sidste scoringer sikrede det kommende 1. divisionshold videre adgang i Santander Cuppen.

Kampfakta

Vendsyssel Håndbold - Horsens HH 26-25

Stillinger undervejs: 4-4, 9-8, (11-11), 18-14, 21-17, 21-22, 24-25

Mål for Vendsyssel: Sara Madsen 4, Mette Brandt 4, Christina Pedersen 4, Steinunn Handsdottir 4, Pernille Brandenborg 3, Henriette Hansen 3, Sofie Sletskov 3, Cecilie Termansen 1

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.