Vendsyssel Elite Badminton

Selvsikre VEB: Har givet verdensstjerne fri i kvartfinale

Vendsyssel Elite Badminton stiller op mod Aarhus AB uden Beiwen Zhang

Beiwen Zhang er normalt første navn på holdkortet hos Vendsyssel Elite Badminton. en hun har fået fri i mandagens kvartfinale. Arkivfoto: Lars Pauli

Beiwen Zhang er normalt første navn på holdkortet hos Vendsyssel Elite Badminton. en hun har fået fri i mandagens kvartfinale. Arkivfoto: Lars Pauli

BADMINTON:Vendsyssel Elite Badminton (VEB) skal i aften forsøge at kvalificere sig til semifinalen i Badmintonligaen. Det kræver en sejr hjemme i Arena Nord i Frederikshavn over Aarhus AB. Hjemmeholdet stiller op uden sin største stjerne, amerikaneren Beiwen Zhang, der netop nu er på træningslejr i Singapore.

- Beiwen kunne godt have spillet, for hun er ikke skadet. Men vi har i fællesskab besluttet, at hun står over denne gang. Der er ingen dramatik i det, for vi har i Kirsty Gilmour en dygtig singlespiller. Præcis i damesingle er Aarhus AB svage, så den kommer vi til at vinde, siger VEB-træner Allan Nielsen.

VEB kunne have brugt Beiwen Zhang, der er nummer 12 på verdensranglisten, i en af doublerne. Men her havde hendes deltagelse ikke nødvendigvis styrket hjemmeholdets chancer.

- Én ting er single, noget andet double. Vi har allerede velfungerende doubler, så dem kunne vi ikke have gjort stærkere ved at bytte rundt på kortene, siger Allan Nielsen.

VEB slog Aarhus AB 5-1 i grundspillet, men så nemt går det næppe denne gang. Allan Nielsen håber på en 4-2 sejr, men er også forberedt på et opgør, der slutter 3-3 og skal afgøres i golden set.

- Jeg er sikker på, at det bliver tæt. Vi er favoritter i damesingle, damedouble og anden herresingle. De har en stor stjerne i første herresingle i Anders Antonsen, som er storfavorit mod vores Victor Svendsen. Både i mixeddouble og herredouble ser det tæt ud, vurderer Allan Nielsen.

Kvartfinalen starter kl 19, og der er gratis entre.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst