Serena Williams byder Federer velkommen i pensionistklubben

Om Serena Williams er færdig i tennis, ved kun få, men nu byder hun Roger Federer velkommen til pensionslivet.

Serena Williams hylder i et opslag på Instagram Roger Federer, som torsdag annoncerede, at han vil indstille karrieren efter Laver Cup. (Arkivfoto). <i>Tony Ashby/Ritzau Scanpix</i>

Serena Williams hylder i et opslag på Instagram Roger Federer, som torsdag annoncerede, at han vil indstille karrieren efter Laver Cup. (Arkivfoto). Tony Ashby/Ritzau Scanpix

Det er blevet til ikke så få pæne ord om schweiziske Roger Federer, efter at han torsdag fortalte, at han vil indstille tenniskarrieren efter Laver Cup i september.

Nu er en anden af tennishistoriens største profiler, Serena Williams, imidlertid også kommet på banen.

I et opslag på det sociale medie Instagram byder den amerikanske tennisdronning hendes schweiziske kollega "velkommen i pensionistklubben".

- Jeg bifalder dig og glæder mig til alt det, du kommer til at gøre i fremtiden, skriver Williams.

- Velkommen til pensionistklubben. Og tak for, at du er dig, Roger Federer.

Williams skriver også, at hun altid har set op til og beundret Federer - blandt andet fordi de to stjerners rejse i toppen af tenniseliten har været så ens.

- Vores rejser har altid været meget ens, og meget af det har været det samme. Du har inspireret utallige millioner af mennesker - inklusive mig selv - og det kommer vi aldrig til at glemme, skriver hun.

Der har i løbet af 2022 været spekuleret vidt og bredt i, om det ville blive hendes sidste år på WTA-touren. Hovedpersonen selv sagde før US Open, at hun ville "udvikle sig væk fra tennis".

Hun har ikke selv sagt, at hun indstiller karrieren, men hun har heller ikke rettet på folk, som antog, at det var tilfældet. Og i et interview med det amerikanske fjernsynsprogram "Good Morning America" åbnede hun da også døren lidt på klem.

- Man ved aldrig, sagde hun torsdag.

- Jeg har gået og sagt, at Tom Brady startede en virkelig sej trend, fortsatte hun med henvisning til NFL-spilleren Tom Brady, som tidligere på året annoncerede, at han ville tage endnu en sæson for Tampa Bay Buccaneers.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden