Silkeborg belønner succesfuld lejespiller med lang aftale

Lukas Engel fortsætter i Silkeborg, hvor han har underskrevet en aftale frem til sommeren 2027.

Lukas Engel spillede i foråret 15 kampe for Silkeborg og scorede to mål. Begge scoringer faldt i en 4-2-sejr over AaB i maj. <i>Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix</i>

Lukas Engel spillede i foråret 15 kampe for Silkeborg og scorede to mål. Begge scoringer faldt i en 4-2-sejr over AaB i maj. Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Superligaklubben Silkeborg belønner nu Lukas Engel for et succesfuldt lejeophold i foråret.

Engel har fået konverteret lejekontrakten til en fast aftale gældende for de kommende fem sæsoner. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

- Lukas Engel har fra første dag passet perfekt ind på vores hold og i vores trup, og vi er derfor meget tilfredse med, at det er lykkedes at tilknytte ham på en fast aftale her i Silkeborg.

- Han har leveret en overbevisende indsats og tilfører os en masse ekstra power til venstresiden, og vi har en tro på, at han kan udvikle sig endnu mere i vores miljø og på vores hold, siger sportschef Jesper Stüker.

23-årige Lukas Engel spillede frem til 2021 på Amager. Først i barndomsklubben Kastrup Boldklub og siden for Fremad Amager.

Siden kom venstrebensspilleren til Vejle, hvor han spillede 34 superligakampe, inden klubben i januar sendte ham på lån i Silkeborg.

Her var han fast mand på Kent Nielsens mandskab, der overraskende sikrede sig bronze.

- Det har været en kæmpe fornøjelse at være en del af Silkeborg IF i det her fantastiske forår, og det bliver kun endnu mere spændende fremover, siger Lukas Engel.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden