Silkeborg forventer point efter to europæiske nederlag

Silkeborgs cheftræner og anfører forventer point og har udset sig kommende modstander som den svageste.

Nicklas Helenius og Silkeborg tror på, at gruppespillet i Conference League kan blive en succes til trods for to nederlag i de to første kampe. <i>Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix</i>

Nicklas Helenius og Silkeborg tror på, at gruppespillet i Conference League kan blive en succes til trods for to nederlag i de to første kampe. Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix

Silkeborg kvalificerede sig til den europæiske turnering Conference League efter en flot tredjeplads i sidste sæson.

Efter to runder med to nederlag og dermed nul point trods flotte præstationer, forventer både cheftræner Kent Nielsen og anfører Nicklas Helenius, at holdet begynder pointhøsten i de kommende to kampe i gruppespillet.

Her skal Silkeborg i begge opgør møde FCSB, der tidligere er kendt som Steaua Bukarest.

- Jeg tror på, at det er i lige præcis de kampe, at vi har vores største chancer. Det skal gerne blive til mellem tre og seks point.

- Da lodtrækningen kom, udpegede vi dem som modstanderen, hvor vi havde de bedste muligheder for at få point, siger Kent Nielsen.

Silkeborg-anfører Nicklas Helenius har da også udset sig netop de to kommende kampe mod FCSB som afgørende, hvis holdet skal gøre sig forhåbninger at gå videre fra gruppe B i Conference League

- Der er muligheder mod Bukarest, og der er ingen tvivl om, at vi gerne skulle have fire point, hvis vi vil gøre os forhåbninger om at gå videre.

- De har en sindssygt atmosfære dernede, men det to kampe, hvor vi ikke må tabe. Så er vi stadig med.

Selv om Silkeborg på nuværende tidspunkt endnu har til gode at få point i gruppespillet, så har præstationerne på banen ikke fejlet noget. I holdets første opgør tabte man knebent 0-1 til RSC Anderlecht.

Dernæst blev det altså et 2-3-nederlag i en hæderlig indsats mod mægtige West Ham.

De tidligere præstationer giver derfor også tro på avancement for Nicklas Helenius.

- Den måde, vi spiller fodbold på, den virker også i Europa. Vi spiller tætte kampe, og det er marginalerne, der gør, at vi ikke har fået point ud af det endnu.

- Hvis vi kan drille West Ham på hjemmebane, så kan vi også drille Anderlecht. West Ham er et bedre hold end Anderlecht. Vi kan med rette sige, at vi godt kunne have fået noget ud af de to foregående kampe, siger Nicklas Helenius.

Silkeborg IF tager på hjemmebane imod FCSB i den første af de to opgør 6. oktober.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.