Silkeborg-sportschef forventer at sælge ud til sommer

Silkeborgs sportschef, Jesper Stüker, forventer et travlt transfervindue med flere udskiftninger i truppen.

Nicolai Vallys er en af de spillere, der meget vel kan blive kamp om til sommer. <i>Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix</i>

Nicolai Vallys er en af de spillere, der meget vel kan blive kamp om til sommer. Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Silkeborg IF har taget Superligaen med storm siden oprykningen i sommer. Holdet fra Søhøjlandet ligger på en overraskende tredjeplads med fire spillerunder tilbage.

Det er dog ikke sikkert, at succesen varer ved i næste sæson, da holdets sportschef, Jesper Stüker, forventer en hektisk sommer med flere udskiftninger.

Efter Silkeborgs sejr på 4-2 mod AaB mandag aften blev han spurgt, om han forventer, at der skal sælges ud i det kommende transfervindue.

- Jamen det gør jeg jo egentlig. Vi er en klub, der skal sælge fodboldspillere, og det valgte vi helt bevidst ikke at gøre i januar måned, fordi vi gik efter at komme i top-6.

- Sandsynligheden, for at vi kommer til at sælge en spiller eller to til sommer, forventer jeg, er temmelig stor.

- Jeg tror, at det bliver et travlt vindue for os uanset hvad. Der er mange ting i spil, lyder det fra sportschefen.

Udskiftningen skal dog ikke være så stor, at holdet fra Søhøjlandet falder i niveau.

- Vi skal have en trup, hvor der er noget kontinuitet af alt det gode, vi har med os i denne sæson. Det skal vi ikke sætte over styr, og derfor er der også en grænse for, hvor mange spillere vi kan skifte ud til sommer, selv om der er meget interesse.

- Jeg synes, at vi har en rigtig stærk spillestil, og vi har mange spillere, som kan føre den videre. Så jeg er rimelig tryg, men det er klart, at det får en påvirkning, hvis vi skifter for meget ud, siger Jesper Stüker.

Silkeborg vil også hente nye spillere til klubben, og et godt bud kunne være Lukas Engel, der på nuværende tidspunkt er lejet i Vejle Boldklub.

Lejesvenden har været fast mand på holdkortet siden ankomsten i vinterens transfervindue, og han blev noteret for to flotte mål i kampen mod AaB.

- Det ville være oplagt. Han har gjort det super godt, og han passer godt ind til os.

- Vi har en aftale om, at vi skal lidt længere hen, før vi tager dialogen op med Lukas og Vejle. Det ville være lidt forkert af os at bore i allerede nu.

- Tiden må vise, hvad der sker. Det kræver, at tre parter bliver enige, og indtil videre er vi godt tilfredse, og så må vi se, hvordan Lukas og Vejle står i forhold til det, siger Jesper Stüker.

Hovedpersonen selv var ikke særlig snakkesalig om sin fremtid efter kampen.

- Alt snakken vil jeg helst tage til sommer. Jeg er glad for at være her, og jeg trives godt her. Det er dejligt, siger Lukas Engel.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.