AaB

Skadet AaB-profil: Her er status for Oscar Hiljemark

Den svenske midtbanespiller udgik af superligakampen mod FC Nordsjælland med smerter i hoften

Oscar Hiljemark forlader her banen i weekenden. Foto: Torben Hansen

Oscar Hiljemark forlader her banen i weekenden. Foto: Torben Hansen

FODBOLD:Det gav bekymrende miner hos mange AaB-fans, da den svenske landsholdsspiller Oscar Hiljemark udgik af weekendens superligakamp mod FC Nordsjælland. Svenskeren tog sig til hoften, og der er ikke opløftende nyt i sagen.

- I første omgang må vi sige, at han i hvert fald er ude af billedet til vores næste kamp (på lørdag mod FC Midtjylland, red.), siger AaB-træner Peter Feher.

Oscar Hiljemark slog sig i en situation i første halvleg mod FCN, hvor han kastede sig frem og forsøgte at score på en tværaflevering. Svenskeren forsøgte at spille videre, men i starten af anden halvleg måtte han opgive og lade sig udskifte.

Se flere billeder af Hiljemark fra weekendens kamp:

- Vi har endnu ikke noget overblik over, hvor alvorlig skaden er, eller hvad udsigterne er. Han har i første omgang fået drænet noget væske fra hoften, og når den er faldet til ro, skal den undersøges yderligere, siger Peter Feher.

28-årige Hiljemark har spillet alle fem superligakampe for AaB, siden han kom transferfrit til klubben på vinduets sidste dag i starten af oktober.

Svenskeren har tidligere haft problemer med sin hofte, og det var en af grundene til, at han slet ikke spillede fodbold i første halvdel af 2019.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.