Skadet Brøndby-angriber træner igen fra onsdag

Ohi Omoijuanfo slipper formentlig for kamppause, mens Thomas Mikkelsen igen skal have skannet sine ribben.

Ohi Omoijuanfo scorede efter et minut mod Randers, men måtte siden lade sig udskifte. <i>Martin Sylvest/Ritzau Scanpix</i>

Ohi Omoijuanfo scorede efter et minut mod Randers, men måtte siden lade sig udskifte. Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Den norske angriber Ohi Omoijuanfo har fået en blændende start på karrieren i Brøndby med scoringer i sine første to kampe, men han måtte udgå allerede knap midtvejs i første halvleg i søndagens kamp mod Randers, der sluttede 2-2.

Han fik et slag under opvarmningen, men startede alligevel på banen og scorede efter blot et minut, før han måtte opgive at spille videre.

Formentlig slipper han for en kamppause. I hvert fald skal han efter planen træne med igen om to dage.

- Onsdag træner Ohi Omoijuanfo igen med truppen, mens man resten af ugen holder øje med det slag, han pådrog sig i går (søndag, red.), oplyser Brøndby på Twitter.

Værre kan det se ud med målmand Thomas Mikkelsen, der i kampens sidste minut fik beskadiget sine ribben i angrebet, hvor Randers udlignede til 2-2.

Mikkelsen er blevet skannet, men han skal igennem endnu én, før man kan klarlægge omfanget.

- Thomas Mikkelsen har i dag fået skannet sine ribben og afventer endnu en skanning onsdag for at klarlægge skadens omfang, lyder det fra Brøndby.

I forvejen har førstemålmand Mads Hermansen været ude med en skade i flere uger. Han er dog tilbage i træning og kan være i spil til søndagens opgør ude mod Viborg.

Bliver Hermansen ikke klar, er der lagt op til debut til den 20-årige Jonathan Ægidius, der er hentet hjem fra et lejeophold i HIK.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.