Skandaledommer var hård ved Vendsyssel: Tabte til russere

Vendsyssel FF gjorde god figur, men blev nærmest snydt

Søren Olsson
Seyi Adekoya udnyttede sin hurtighed i anden halvleg, men blev stoppet med ulovlige midler i fri scoringsposition. Foto: Torben Hansen
Vendsyssel FF 23. januar 2019 16:32 - Opdateret 24. januar 2019 07:10

FODBOLD: Vendsyssel FF havde ikke ligefrem de tyrkiske dommere med sig, da de onsdag spillede den anden testkamp på bare to dage under træningslejren Tyrkiet.

Vendsyssel FF endte med at tabe 2-1 til det russiske 2.divisionshold FC Fakel Voronezh efter at have ført 1-0 i første halvleg, men kampen kunne have taget en anden drejning, hvis russerne havde fået det røde kort, som de burde have fået i begyndelsen af anden halvleg.

Her fik Vendsyssel sat gang i en god omstilling, og bolden endte hos den lynhurtige Seyi Adekoya, der afdriblede målmanden uden for feltet. Efterfølgende fik målmanden hægtet ham, da han skulle til at afslutte, men dommeren valgte kun at hive det gule kort op ad lommen.

I stedet scorede russerne på to dødbolde i kampens sidste halve time, og kampen endte altså med russiske sejr.

Det var et nærmest helt forandret Vendsyssel-mandskab, der gik på banen til kampen i forhold til tirsdagens nederlag mos Grasshopper. Kun Faranciso Santos Junior var tilbage fra tirsdagens startopstilling.

Russerne lagde bedst ud, og målmand Michael Tørnæs diskede op med to store redninger i kampens første ti minutter.

Men Vendsyssel havde god kontrol på spillet, og især de to backs, Daniel Christensen og Mads Roerslev fik masser af plads at boltre sig på.

Førstnævnte stod også for assisten til målet til 1-0, da han sendte et perfekt hjørnespark ind i panden på Jeppe Svenningsen, der kontrolleret og sikkert headede bolden ned ved foden af stolpen.

Mod slutningen af kampen kunne russerne have fået endnu en badebillet, da en forsvarsspiller gik ind i en voldsom tackling på Jeppe Svenningsen, men igen slap de uforståeligt med gult kort.

Med nederlaget er Vendsyssel nu færdig med testkampene for denne tur. Onsdag aften er der socialt arrangement, og torsdag har spillerne fri, inden de sidste tre dage skal bruges på taktisk træning.

Tema: Vendsyssel FF

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...