Skidt afslutning: Vendsyssel tabte første testkamp i Tyrkiet

Schweiziske Grasshopper gik amok med mål i det sidste kvarter

Søren Olsson
Moses Opondo og Jon Dagur Torsteinsson holdt længe stand imod Grasshopper, men indkasserede tre mål det sidste kvarter. Foto: Torben Hansen
Vendsyssel FF 22. januar 2019 16:42 - Opdateret 22. januar 2019 19:30

FODBOLD: Vendsyssel FF tabte den første af to testkampe, der skal spilles på to dage under træningslejren i Tyrkiet.

På Maxx Royal Football Centre løb holdet ind den schweiziske rekordmester, der vandt kampen med hele 3-0.

Det er dog cifre, der absolut ikke afspejler kampen som helhed. I de første 75 minutter af kampen var vendelboerne nemlig rigtig godt med, og i første halvleg havde holdet de tre største chancer.

Størst var et tilbud til midtbanespilleren Morten Knudsen, der modtog bolden fra Moses Opondo, der headede en lang fremlægning ned for fødderne af Morten Knudsen.

Den schweiziske keeper blev fanget lidt på mellem hånd, så Morten Knudsen havde frit mål - han fik da også bolden forbi målmanden, men desværre for Vendsyssel også forbi mål.

Midtbanespilleren Junior fra Guinea-Bissau havde også et godt tilbud efter et hjørnespark, hvor han fik fat i returbolden på kanten af feltet, men skød fladt lige på målmanden.

I anden halvleg satte rasshoppers noget, der lignede en A-kæde på banen, mens Vendsyssel måtte ud i flere udskiftninger for at få friske spillere på banen. Og lige efter en af disse udskiftninger slog schweizerne til.

Vendsyssel mistede bolden efter et indkast langt oppe på Grasshoppers banehalvdel, og en hurtig omstilling endte for fødderne af Petar Pusic, der kort forinden havde skudt en lignende chance over mål. Denne gang udplacerede han dog Nicolai Flø med et hårdt spark op i målet.

Syv minutter senere slog schwizerne til igen. Efter endnu en god kombination blev Mergim Bajrami spillet fri i feltet, og han udplacerede Flø med et fladt spark.

Og bare minuttet efter scorede schweizerne igen. NIkola Sukacev havde sidste fod på bolden efter en endnu en god kombination.

Tema: Vendsyssel FF

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...