Skidt weekend for B75

Hirtshalsklubben B75 måtte i weekenden se sig slået endnu en gang, da to af holdene fra herrernes slutspil var forbi Hirtshals Idrætscenter.

Eric Marc Glod var en af tre spillere, som vandt deres kampe. Desværre var det ikke nok for ham og B75. Arkivfoto: Jim Christensen

Eric Marc Glod var en af tre spillere, som vandt deres kampe. Desværre var det ikke nok for ham og B75. Arkivfoto: Jim Christensen

HIRTSHALS: Slutspillet i dansk bordtennis er godt i gang, og i weekenden havde herrerne fra B75 besøg af Virum og Herlev.

Lørdag middag stod herrerne overfor Herlev, hvor B75 desværre kun lykkedes med at hive to sejre hjem ud af syv kampe. Kamil Maciej Dziadek lykkedes med en 3-2 sejr over Thor B. Christensen, mens Eric Marc Glod også hev en 3-2 sejr hjem over selvsamme Thor B. Christensen. Desværre var det ikke nok, og hirtshalsklubben måtte se sig slået på hjemmebane med et slutresultat på 2-5.

Søndag var det Virum, der lagde vejen forbi, og de første to kampe tegnede godt. Her var det igen Kamil Maciej Dziadek der tog en 3-1 sejr i første kamp, efterfulgt af Eric Marc Glod som også hev en 3-1 sejr hjem. Desværre bliver de to sejre kun til en enkelt mere, klaret af Luke Andrew Savill, og i sidste ende var det Virum der løb med den samlede sejr på 3-5.

B75 ligger på en 4. plads i slutspillet.

Kampfakta

Eric Marc Glod - Christian T. Kongsgaard 3-1

Kamil Maciej Dziadek - David Hindersson 3-1

Peter Svenningsen - Mikkel Hindersson 0-3

Luke Andrew Savill - Henrik Vendelbo 3-1

Eric Marc Glod - Mikkel Hindersson 2-3

Peter Svenningsen - Christian T. Kongsgaard 2-3

Kamil Maciej Dziadek - Henrik Vendelbo 0-3

Luke Andrew Savill - David Hindersson 2-3

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.