Skov og Bruun Larsen skal have ny træner i Hoffenheim

Robert Skov og Jacob Bruun Larsen kan se frem til at få ny træner i Hoffenheim forud for den kommende sæson.

Hoffenheim har stoppet samarbejdet med cheftræner Sebastian Hoeness efter skuffende resultater i Bundesligaen i de seneste par måneder. <i>Uwe Anspach/Ritzau Scanpix</i>

Hoffenheim har stoppet samarbejdet med cheftræner Sebastian Hoeness efter skuffende resultater i Bundesligaen i de seneste par måneder. Uwe Anspach/Ritzau Scanpix

Den tyske fodboldklub Hoffenheim stopper samarbejdet med cheftræner Sebastian Hoeness. Det oplyser Hoffenheim tirsdag på klubbens hjemmeside.

40-årige Sebastian Hoeness blev ansat i sommeren 2020, da han skiftede fra et job som træner for Bayern Münchens andethold.

Dermed skal Robert Skov og Jacob Bruun Larsen have en ny cheftræner forud for den kommende sæson.

I denne sæson endte Hoffenheim i midten af Bundesligaen som nummer ni og kommer dermed ikke med i de europæiske klubturneringer i næste sæson.

Hoffenheim sluttede sæsonen af med tre liganederlag i træk. Senest blev det i lørdags til et nederlag på 1-5 ude til Borussia Mönchengladbach.

Ud over Sebastian Hoeness forlader assistenten David Krecidlo også Hoffenheim.

Hoffenheim var oppe at snuse til placeringerne i top-4, men holdet er i de seneste par måneder raslet ned i tabellen efter ni ligakampe i træk uden sejr.

Hoffenheim-fodbolddirektør Alexander Rosen forklarer afskeden med træneren med de svigtende resultater.

- Efter en analyse, som vi startede inden sidste spillerunde, kom vi frem til, at de skuffende resultater overskygger mange af de positive ting i denne sæson.

- Vi er meget kede af denne udvikling - både sportsligt og personligt, siger Alexander Rosen til klubbens hjemmeside.

Efternavnet Hoeness ringer måske en klokke hos fodboldkendere, og der er skam også familiære bånd til Bayern München-legenden Uli Hoeness.

Den nu tidligere Hoffenheim-træner er således nevø til den tidligere Bayern-spiller og -præsident.

Sebastian Hoeness nåede at stå i spidsen for Hoffenheim i 81 kampe på tværs af alle turneringer. Det blev til 32 sejre og 30 nederlag. 19 kampe endte uafgjort.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.