Skov Olsen får fuld tid i Club Brugges guldfest

En sejr på 3-1 ude over Royal Antwerp sikrede søndag eftermiddag Club Brugge det belgiske mesterskab.

Andreas Skov Olsen, her i aktion for landsholdet, kan kalde sig belgisk mester. <i>Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix</i>

Andreas Skov Olsen, her i aktion for landsholdet, kan kalde sig belgisk mester. Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix

Oprykkeren Royale Union Saint-Gilloise så længe ud til at være et sensationelt bud på en belgisk fodboldmester, men holdet får maksimalt en andenplads ud af anstrengelserne i år.

Søndag eftermiddag vandt Club Brugge med Andreas Skov Olsen på holdet i hele kampen 3-1 ude over Royal Antwerp, der har Brian Priske som cheftræner.

Den danske landsholdsspiller kom ikke selv på tavlen, men det gjorde holdkammeraterne Hans Vanaken, Jack Hendry og Sargis Adamyan alle i anden halvleg.

Forinden havde Michael Frey ellers bragt holdet fra Antwerpen foran, men det viste sig at være uden betydning for holdet, der er nummer fire i mesterskabsspillet.

Club Brugge er seks point foran Royale Union Saint-Gilloise, som selv møder Anderlecht senere søndag og derudover mangler endnu en kamp.

Men i tilfælde af pointlighed slutter Club Brugge øverst i tabellen og kan derfor ikke hentes.

Andreas Skov Olsen har blot spillet en halv sæson i klubben, men han har sat et stort aftryk. Fem mål og otte oplæg er det blevet til fra danskeren.

Club Brugge har vundet den belgiske liga 18 gange. Holdet skal have ny cheftræner fra den kommende sæson, da Alfred Schreuder er udpeget som træner for Ajax.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.