Skuffet og ærgerlig Tauson følte sig klar til at spille

Clara Tauson følte sig kampklar, men måtte trække sig efter en halv time i første runde af Wimbledon.

Clara Tauson var mandag i aktion for første gang siden 29. april, men nåede kun at være på banen i en halv time. <i>Neil Hall/Ritzau Scanpix</i>

Clara Tauson var mandag i aktion for første gang siden 29. april, men nåede kun at være på banen i en halv time. Neil Hall/Ritzau Scanpix

Clara Tausons comeback til tennisbanerne efter en næsten to måneder lang skadespause blev ganske kort.

En halv time inde i sin første kamp ved Wimbledon mod japanske Mai Hontama måtte den danske tennisprofil således trække sig og udgå.

Problemerne med ryggen, som har holdt hende på sidelinjen siden slutningen af april, var alligevel ikke gået nok i sig selv, til at hun kunne gennemføre.

- Jeg tænker ikke så meget lige nu. Jeg prøver bare at acceptere, hvad der lige er sket. Men jeg er enormt skuffet og ærgerlig over det her, siger Tauson efter kampen til B.T.

I weekenden lød det ellers fra danskeren selv, at hun var klar til at spille kampe igen. Mandag var det dog tydeligt, at Tauson var hæmmet af problemerne i ryggen.

Allerede efter tre partier forlod hun banen for at få behandling i omklædningsrummet, inden hun kom tilbage og gav det et skud mere. Men ryggen holdte altså ikke til det. Bagud 1-4 opgav Tauson at spille videre.

- Jeg har hele tiden følt mig klar, og der var ingen tvivl om, at jeg skulle spille, siger hun til B.T.

Over for avisen afviser hun, at hun blot stillede op til kampen for at indløse den præmiecheck, på hvad der svarer til cirka 430.000 kroner, som et nederlag i første runde giver.

- Nej, selvfølgelig gjorde jeg ikke det. Jeg var uden tvivl klar til at spille, siger Tauson.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.