Skuffet Vejle-profil: Lige ved og næsten i hele sæsonen

Tobias Mølgaard mener, at nedrykningen er en realitet, fordi Vejles sæson har været lige ved og næsten.

Tobias Mølgaard (sort trøje) og Vejle rykker efter alt at dømme ned. <i>Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix</i>

Tobias Mølgaard (sort trøje) og Vejle rykker efter alt at dømme ned. Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Vejle-højrebacken Tobias Mølgaard kalder nedrykningen fra Superligaen for definitiv efter søndagens 1-2-nederlag til FC Nordsjælland.

Før AGF's kamp søndag aften er Vejle tre point efter aarhusianerne og har en markant dårligere målscore.

Mølgaard mener, at vejlenserne har haft for mange situationer igennem sæsonen, hvor det har været lige ved og næsten.

- Det er svært at sætte ord på, at det er gået galt, men der har været så mange situationer i løbet af sæsonen, hvor jeg synes, vi har været lige ved og næsten.

- Om det er uheld eller manglende kvalitet er svært at sige, men det er nok lidt en blanding, og derfor er det endt, som det er, siger han.

Den 25-årige højreback mener desuden, at Vejles resultater i efteråret er en del af forklaringen på, hvorfor sæsonen med al sandsynlighed ender med en nedrykning.

- Jeg synes, vi har været gode fra forårets start og frem til nu, men vi havde et efterslæb fra efteråret, og det har vi ikke rigtigt fået indhentet. Vi kan ikke sige så meget. Det er, som det er, og vi er kede af det, siger han.

Vejle-træner Ivan Prelec er enig i, at nedrykningen er en realitet, og den 34-årige kroat mener også, at man bør tage et kig på hele sæsonen for at forstå, hvorfor det er endt, som det er.

- Vi er nødt til at kigge på det store billede. Det handler om hele sæsonen, og jeg kan kun sige, at uanset, hvor ondt det gør i dag, har spillerne virkelig forsøgt at gøre deres bedste, siger han og fortsætter:

- Vi klarede den ikke, og derfor er det en sørgelig dag, men nu skal vi sammen forsøge at gøre sådan, at fremtiden bliver bedre, siger han.

Vejle møder OB i sæsonens sidste kamp, der spilles lørdag den 21. maj.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.