Sløj afslutning bremser danskers fremmarch i Tyskland

To dobbeltbogeys satte Niklas Nørgaard Møller tilbage i European Open, hvor han nu er på en delt syvendeplads.

Niklas Nørgaard Møller er på en delt syvendeplads inden sidste runde i Tyskland. (Arkivfoto). <i>Henning Bagger/Ritzau Scanpix</i>

Niklas Nørgaard Møller er på en delt syvendeplads inden sidste runde i Tyskland. (Arkivfoto). Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Golfspilleren Niklas Nørgaard Møller er kommet en smule ned på jorden igen efter sin forrygende fredag i Porsche European Open i Winsen syd for Hamburg.

En dårlig afslutning på tredje runde lørdag eftermiddag betød, at danskeren faldt lidt tilbage i det samlede regnskab og nu er fire slag efter førende Victor Perez fra Frankrig.

Niklas Nørgaard Møller storspillede ellers fredag, hvor han var bedst af samtlige spillere i turneringen.

Det sendte ham op på en delt tredjeplads, og han fastholdt en topplacering på de første 13 huller lørdag. Men så begyndte det at ramle for den 30-årige københavner.

En bogey blev efterfulgt af to dobbeltbogeys i træk og pludselig var han tre slag over par.

At han sluttede med en birdie på sidste hul gjorde, at han kunne gå i klubhuset med rank ryg. Men der skal ske store ting, hvis Niklas Nørgaard Møller skal blande sig i kampen om den samlede turneringssejr.

Inden den afsluttende runde er han på en delt syvendeplads, fire placeringer dårligere, end den han indledte lørdagen på.

Her ligger han blandt andet side om side med Jordan Smith, som førte efter fredagens runde. Englænderen havde dog en elendig dag med seks bogeys og en dobbeltbogey og gik banen i fem slag over par.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.