Sponsor begærer Jammerbugt FC konkurs

Jørns Busrejser har indgivet konkursbegæring, da Jammerbugt FC angiveligt ikke har betalt gæld som aftalt.

En sponsor har indgivet konkursbegæring mod Jammerbugt FC, der har hjemmebane på Jetsmark Stadion. (Arkivfoto) <i>Henning Bagger/Ritzau Scanpix</i>

En sponsor har indgivet konkursbegæring mod Jammerbugt FC, der har hjemmebane på Jetsmark Stadion. (Arkivfoto) Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Fodboldklubben Jammerbugt FC er i økonomisk krise, og nu har en af klubbens sponsorer valgt at begære klubben konkurs på grund af manglende betalinger.

Det drejer sig om Jørns Busrejser, der har fragtet holdet rundt til kampe.

Direktør for Jørns Busrejser Finn Jensen bekræfter over for TV2 Nord, at man mandag har valgt at begære Jammerbugt FC konkurs

- Det har vi gjort, fordi efter mødet sidst i april, der lavede jeg nogle aftaler med Klaus-Dieter Müller (ejer af Jammerbugt FC, red.), og dem er han stoppet med at overholde, siger Finn Jensen til TV2 Nord.

Han forklarer, at han på mødet lavede en aftale med den tyske ejer, Klaus-Dieter Müller, om, at Jammerbugt skulle betale en gæld på knap 100.000 kroner.

- Jeg var i kontakt med Müller for halvanden uge siden, og der lovede han, at der var penge på vej. Han sagde i tirsdags, at pengene var sendt, og nu er de ikke kommet i dag, og så tror jeg ikke, de er sendt, siger Finn Jensen.

Det er mindre end en måned siden, at Spillerforeningen oplyste, at klubbens spillere ikke havde fået udbetalt løn, og de kunne dermed frit skifte til en anden klub.

Også sportsligt har det været en forfærdelig sæson for nordjyske Jammerbugt FC, der sluttede sidst i 1. division og rykkede ned.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.