Sportsdirektør trods skuffelse: Afskriv ikke Fuglsang

Der er stadig al mulig grund til at tro på en etapesejr til Jakob Fuglsang, mener hans sportsdirektør.

Jakob Fuglsang (i midten) knoklede løs i lørdagens udbrud, men måtte nøjes med en sjetteplads. <i>Thomas Samson/Ritzau Scanpix</i>

Jakob Fuglsang (i midten) knoklede løs i lørdagens udbrud, men måtte nøjes med en sjetteplads. Thomas Samson/Ritzau Scanpix

Efter et utal af forgæves forsøg lykkedes det omsider Jakob Fuglsang at placere sig i det afgørende udbrud på lørdagens Tour de France-etape.

Men senere kom den danske veteran ikke med i den rigtige gruppe, da udbruddet knækkede over mod slutningen af etapen og måtte nøjes med en sjetteplads.

Der er dog stadig al mulig grund til at være optimistisk på Fuglsangs vegne, mener Nicki Sørensen, en af hans sportsdirektører på Israel-Premier Tech.

- Vi kan stadig både håbe og tro på, at Jakob kan vinde en etape her. De tegn så jeg allerede i Schweiz Rundt. Formen er virkelig god. Det er bare om at blive ved. Og det kommer vi til, siger Nicki Sørensen.

Humøret var ellers ikke det bedste på holdet efter lørdagens etape. Ikke blot Fuglsang, men også Michael Woods og Krists Neilands var med i det originale 23 mand store udbrud.

Men ingen af dem kom til at spille en rolle, da etapen skulle afgøres.

- Det er nok ikke løgn at sige, at det kunne have været anderledes rent taktisk. Og så manglede benene åbenbart til sidst, konstaterer Nicki Sørensen.

- Vi kan tage med, at vi havde tre mand i udbruddet. Rytterne kører godt. Vi skal bare fortsætte med at jagte sejrene.

- Det er klart, at det var en skuffelse, men vi skal fokusere på, at vi har kørt et flot Tour de France indtil videre, lyder det fra den danske sportsdirektør.

Israel-Premier Tech har vundet én etape i Tour de France. Den sejr stod Simon Clarke for på brostensetapen i løbets første uge.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.