Stolt Kasper Dolberg glæder sig til speciel kamp i Parken

Kasper Dolberg havde let ved at takke ja, da Sevilla bød sig til. Onsdag møder han FCK i Champions League.

Kasper Dolberg var flankeret af sin nye cheftræner i Sevilla, Julen Lopetegui, da Sevilla tirsdag holdt pressemøde forud for Champions League-opgøret mod FC København. <i>Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix</i>

Kasper Dolberg var flankeret af sin nye cheftræner i Sevilla, Julen Lopetegui, da Sevilla tirsdag holdt pressemøde forud for Champions League-opgøret mod FC København. Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Kasper Dolberg fik et tilbud, han ikke kunne sige nej til.

Egentlig forventede han at blive i Nice et år mere, men da Sevilla bød sig til sidst i sommerens transfervindue, slog landsholdsangriberen til.

I stedet for at spille fodbold i Ligue 1 spiller han nu La Liga, og måske mest interessant - han spiller Champions League.

Onsdag aften skal han sågar spille på det danske græstæppe, han måske kender bedst. I Parken, hvor han har hjemme med det danske landshold, skal han med sin spanske klub op imod FC København.

- Det er et specielt sted. Jeg har spillet mange landskampe herinde, og det er altid fantastisk at spille i Parken, så jeg glæder mig helt vildt, siger Kasper Dolberg tirsdag aften på et pressemøde i den danske nationalarena.

Han er landet på et hold, som har haft det svært i sæsonstarten.

Sevilla har lidt tre nederlag, spillet en uafgjort kamp og vundet én i La Liga, mens holdet i Champions League fik en 0-4-lussing mod Manchester City.

Kasper Dolberg fik debut mod Barcelona i La Liga, hvor Sevilla tabte 0-3, og i afklapsningen mod Manchester City fik han igen spilletid. I weekenden, hvor Sevilla slog Espanyol 3-2, sad han på bænken.

- Selvfølgelig har det været en svær start for holdet. Men vi fik en sejr i weekenden, som var meget vigtig for os, og det skal vi bygge videre på. Vi ved, vi har kvaliteten. Det beviste holdet i store dele af sidste sæson, siger Dolberg.

Lige før sommerpausen kom angriberen til skade, da Danmark mødte Frankrig. Hans skulder gik af led, og han måtte under kniven.

Derefter ventede nogle måneder med genoptræning i Nice, og først da han endte i Sevilla i begyndelsen af september, kunne han gennemføre en fuld træning.

- Jeg havde ikke spillet i tre måneder, så jeg har skullet bygges op. Min første fulde træning var min første dag i Sevilla. Det tager tid, når man har været ude så længe, som jeg har, siger Dolberg, som nu føler sig frisk.

Han havde som sagt regnet med at skulle blive i Nice i denne sæson, men han blev begejstret over muligheden for at repræsentere Sevilla.

- Jeg skulle ikke tænke mange gange over det. Sevilla er en kæmpe klub, og jeg har altid drømt om at spille i La Liga - og især for en klub som Sevilla. Jeg er stolt og meget fortrøstningsfuld, siger han.

I Sevilla slås han med blandt andre den tidligere Tottenham-spiller Erik Lamela om spilletiden i front.

Onsdag kan Dolberg få spilletid mod FCK, når de to klubber mødes klokken 21.00.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.