Stopper i Aalborg Håndbold: Skal snart være cheftræner

Arnor Atlason har sagt ja til at stå i spidsen for en dansk ligaklub

Arnor Atlason stopper som assistenttræner i Aalborg Håndbold <i>Arkivfoto: Claus Søndberg</i>

Arnor Atlason stopper som assistenttræner i Aalborg Håndbold Arkivfoto: Claus Søndberg

HÅNDBOLD:Arnor Atlason har siden 2018 været en succesfuld assistenttræner i Aalborg Håndbold, men om knap et år er det slut.

Islændingen har sat sit underskrift på en aftale med ligaklubben TTH Holstebro, hvor han i sommeren 2023 tiltræder som cheftræner. 

Arnór Atlason kom til Aalborg Håndklubben som spiller i 2016, men i 2018 stoppede han sin aktive karriere. Han var med sit skarpe blik for spillet et naturligt valg som ny assistenttræner for den nytilkomne cheftræner Stefan Madsen, skriver klubben i en pressemeddelelse lørdag morgen.

Efter fire sæsoner, som indtil videre blandt andet har resulteret i tre danske mesterskaber, to pokaltitler og en finale i EHF Champions League, slutter det stærke samarbejde på trænerposten med Stefan Madsen efter denne sæson

Dermed skal Aalborg Håndbold på jagt efter en ny assistent til cheftræner Stefan Madsen, der har kontrakt med aalborgenserne frem til sommeren 2025.

- Yderst vellidt

- Det bliver vemodigt at skulle tage afsked med Arnór, selvom planen hele tiden har været, at han på et tidspunkt ville prøve at stå på egne ben som cheftræner. Arnór er yderst vellidt i klubben og har ydet en helt formidabel indsats både som spiller og træner, og han har i den grad stor andel i den succes, vi har oplevet de seneste sæsoner, udtaler Jan Larsen, direktør for klubben, i pressemeddelelsen.

Han tilføjer:

- Fremtiden må vise, om han kommer tilbage til Aalborg Håndbold på et tidspunkt, og vi  ønsker ham selvfølgelig alt held og lykke på sin vej.

Arnór: Syv fantastiske år 

Arnór Atlason understreger, at han har været glad for tiden i Aalborg Håndbold:

- Det bliver bestemt ikke nemt at tage afsked. Det har været syv fantastiske år, og det bliver resten af den her sæson uden tvivl også. Jeg glæder mig til at se, hvad vi kan opnå, og planen er selvfølgelig at tage herfra med endnu en guldmedalje om halsen, udtaler han i pressemeddelelsen.

Sideløbende med sit assistentarbejde i Aalborg har islændingen de seneste to år også fungeret som dansk U18-landstræner.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.