Sviatchenko: Tredje europæiske gruppespil i træk er stort

FCM-anføreren ser frem til opgør mod Benfica efter gysersejr over Larnaca i Champions League-kvalifikationen.

FC Midtjylland kom videre i Champions League-kvalifikationen efter en kneben sejr over AEK Larnaca. <i>-/Ritzau Scanpix</i>

FC Midtjylland kom videre i Champions League-kvalifikationen efter en kneben sejr over AEK Larnaca. -/Ritzau Scanpix

FC Midtjyllands anfører, Erik Sviatchenko, var en glad mand, da han tirsdag aften blev interviewet efter gysersejren ude over AEK Larnaca i Champions League-kvalifikationen.

FCM måtte ud i straffesparkskonkurrence, inden klubben med samlet 6-5 efter to opgør havde knækket det cypriotiske hold.

Dermed kom midtjyderne videre til tredje runde, hvor Benfica venter, og samtidig er FCM nu sikre på mindst at komme i Europa League-gruppespillet.

- Vi er videre til næste runde, og vi har kvalificeret os til Europa League.

- Det er tredje år i træk i FC Midtjylland med europæisk gruppespil, så det er så stort for os, siger han i et interview på TV3 Sports hjemmeside.

Både kampen i Danmark og kampen på Cypern endte 1-1, og da der ikke blev scoret i den forlængede spilletid, skulle FC Midtjylland og AEK Larnaca afgøre det på straffespark.

Her røg to af hjemmeholdets spark på træværket, mens kun Sory Kaba brændte for FCM, og så kunne den danske jubel bryde løs.

Nu ser Erik Sviatchenko frem til at møde Benfica, der i sidste sæson nåede frem til kvartfinalen i Champions League.

- Benfica er et utroligt hold og noget, som vi skal være meget klar på, hvis vi skal have noget ud af kampene. Men vi ser frem til det, siger han.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.