Nervøs teenager uddeler æg til Serena Williams

Emma Raducanu, et af tennissportens lysende håb, slår Serena Williams i første runde af Masters-turnering.

Serena Williams har to gange i karrieren vundet Cincinnati Masters. I dette års turnering tabte Williams natten til onsdag dansk tid i to sæt til den 19-årige brite Emma Raducanu. <i>Jeff Dean/Ritzau Scanpix</i>

Serena Williams har to gange i karrieren vundet Cincinnati Masters. I dette års turnering tabte Williams natten til onsdag dansk tid i to sæt til den 19-årige brite Emma Raducanu. Jeff Dean/Ritzau Scanpix

Den 40-årige tennislegende Serena Williams overlevede ikke første runde ved denne uges store Masters-turnering i Cincinnati i USA.

Williams, der for nylig antydede, at et karrierestop er lige op over, tabte 4-6, 0-6 til den britiske teenager Emma Raducanu.

Williams forlod efter nederlaget hurtigt banen uden at tale med journalister.

Den 19-årige Raducanu anses som en af fremtidens tennisstjerner, efter at hun i 2021 overraskende vandt US Open.

Kampen mod Williams, der blev spillet natten til onsdag dansk tid, var overstået efter 65 minutter.

Raducanu brød Williams i begyndelsen af begge sæt på vej mod sejren i hendes første og sandsynligvis sidste kamp mod Serena Williams, der har vundet 23 grand slam-finaler i single.

- Jeg var nervøs fra det første til det sidste point. Serena er farlig og i stand til at komme tilbage fra en hvilken som helst situation. Jeg var nødt til at være fokuseret, siger vinderen.

Kampen var den kun fjerde for Serena Williams i denne sæson.

Hendes sæsonåbner var ved Wimbledon, hvor hun røg ud i første runde til Harmony Tan fra Frankrig, der på det tidspunkt var nummer 115 på verdensranglisten.

Hos herrerne vandt verdens nummer et Daniil Medvedev over Botic van de Zandschulp i anden runde ved Masters 1000-turneringen i Cincinnati.

Russeren slog hollænderen 6-4, 7-5.

/ritzau/AFP

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden