Tennisstjerne i smerter: Der var dage jeg ikke kunne gå

I halvandet år har Rafael Nadals fod gjort så ondt, at han til tider ikke kunne gå. Nu er smerten væk.

Rafael Nadal indleder i næste uge Wimbledon, som spanieren har vundet to gange i karrieren. I første runde møder han argentinske Francisco Cerundolo, der er nummer 42 på verdensranglisten. <i>John Sibley/Ritzau Scanpix</i>

Rafael Nadal indleder i næste uge Wimbledon, som spanieren har vundet to gange i karrieren. I første runde møder han argentinske Francisco Cerundolo, der er nummer 42 på verdensranglisten. John Sibley/Ritzau Scanpix

Tennisstjernen Rafael Nadal indleder i næste uge Wimbledon uden smerter for første gang i halvandet år.

Den 36-årige spanier fortæller før grand slam-turneringen, at behandlingen af hans venstre fod omsider har gjort ham smertefri.

- Jeg kan gå normalt de fleste dage - næsten hver eneste dag. Det er det vigtigste for mig.

- Når jeg vågner, så har jeg ikke den her smerte, som jeg har haft gennem det seneste halvandet år, så det er jeg ret glad for, siger Nadal.

Tidligere på måneden vandt han French Open for 14. gang i karrieren, og efter turneringen i Paris har han også trænet godt, hvilket heller ikke har været en givet ting for Nadal.

- I de seneste to uger har jeg ikke haft en eneste af de forfærdelige dage, hvor jeg slet ikke kan bevæge mig. Følelsen og den overordnede følelse er positiv, siger spanieren.

Mens andre spillere har forbedret sig til Wimbledon ved at deltage i optaktsturneringer på græs, så har spanieren befundet sig på grus på Mallorca og haft fokus på sin fod.

Rafael Nadal har vundet Wimbledon-titlen to gange tidligere, men det skete senest for 12 år siden.

Den finaleseedede spanier møder i første runde argentinske Francisco Cerundolo, der er nummer 42 på verdensranglisten.

/ritzau/AFP

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.