Thisted FC

Thisted kunne intet stille op mod topholdet Viborg

Det endte med et nederlag på 0-2, da Thisted gæstede Viborg i NordicBet Ligaen

Foto: Torben Hansen

Foto: Torben Hansen

FODBOLD:Det lykkedes ikke Thisted at drille oprykningskandidaterne fra Viborg i søndagens opgør i NordicBet Ligaen. Viborg sad på kampen stort set hele vejen i gennem, og de grønklædte havde også chancerne til at kunne have vundet endnu større.

Gæsterne kom frem til kampens første chance efter syv minutter. Jeppe Mehl sendte et indlæg ind i boksen, hvor Sakari Tukiainen steg til vejrs, men den målfarlige angriber sendte sit hovedstød lige over mål.

Viborg tog føringen efter 13 minutter. Christian Sivebæk sendte en præcis aflevering ind i fødderne på Jeppe Grønning inde foran mål, der sendte et godt skud ind bag Mathias Rosenørn i Thisted-målet.

Efter 16 minutter var det uhyggeligt tæt på at blive til 2-0. Christian Sivebæk blev sendt i dybden i et kontraangreb og var mand mod mand mod Thisted-keeperen. Mathias Rosenørn fandt dog en god redning frem og sørgede for, at det fortsat kun stod 1-0.

Kampfakta

Mål: 1-0 Jeppe Grønning (13. minut), 2-0 Andreas Albers (81. minut)

Advarsler: Jeppe Mehl, Thisted FC (40. minut), Glenn Rask, Thisted FC (55. minut)

Dommer: Patrick Remon Gammelholm

Tilskuere: 2383

Opstilling VFF (4-4-2): Ingvar Jónsson - Mikkel Knudsen, Nikko Boxall, Jakob Bonde, Alexander Fischer - Christian Sivebæk (Tobias Bech, 85. minut), Jeppe Grønning, George Fochive, Oliver Thychosen (Jeff Mensah, 74. minut) - Nicklas Røjkjær, Andreas Albers

Opstilling TFC (4-4-2): Mathias Rosenørn - Mathias Fjeldal Olsen, Lukas Enevoldsen, Laus Østervig, Glenn Rask - Mads Vang (Aziz Essaisi, 46. minut), Asger Bust (Andreas Heimer, 60. minut), Mathias Pedersen, Jeppe Mehl (Kasper Hedegaard, 79. minut) - Christian Kudsk, Sakari Tukiainen

Viborggenserne blev ved med at presse på for en 2-0 føring. Christian Sivebæk tog et godt løb til baglinjen, og sendte en hård bold skråt tilbage i feltet. Bolden ramte en Thisted-forsvarer og tog retning mod mål, men Mathias Rosenørn fik afværget til hjørnespark.

I det 41. minut fik Viborg endnu en fri mulighed. Nicklas Røjkjær opsnappede bolden i feltet og sendte et akavet skud afsted, men igen var Mathias Rosenørn vågen i Thisted-målet.

Flere chancer blev det ikke til i første halvleg, og Thisted skulle være glade for, at det fortsat kun stod 1-0.

Det var tydeligt, at Viborg kom ud til anden halvleg med en mission om at lukke opgøret. Omvendt lignede det også et Thisted-hold, der havde et brændende ønske om at komme tilbage i kampen.

Foto: Torben Hansen

Foto: Torben Hansen

Selvom Viborg havde et par chancer i løbet af det første kvarter, lykkedes det ikke hjemmeholdet at blive lige så farlige som i første halvleg.

Efter 73 minutter fik hjemmeholdet en stor mulighed. Lukas Enevoldsen lavede en kæmpe fejl i forsvaret, og Oliver Thychosen var hurtig til at snuppe bolden. Han var en mod en mod Mathias Rosenørn, men det endte med en forkølet afslutning, som Thisted-keeperen ikke havde nogen problemer med at tage.

Endelig i det 81. minut lykkedes det Viborg at udbygge føringen. Andreas Albers skød på mål fra en spids vinkel. Mathias Rosenørn reddede i første omgang, men måtte give en retur, som Andreas Albers sparkede ind på keeperen, så den røg i kassen.

Opgøret endte 2-0, og dermed bevarer Viborg førerpositionen i NordicBet Ligaen, mens Thisted forbliver på 8. pladsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.