Thisteds Agger truede topscorertitlen i sæsonens sidste kamp

Mikkel Agger kunne lørdag sparke sig op som topscorer i 2. division, da Thisted lukkede sæsonen mod HIK. Men den varme angriber kom til kort trods en stor indsats i sejren over sjællænderne

Thisted slutter sæsonen som nummer tre i 2. divisions oprykningsspil. Mikkel Agger scorer til 1-0 på straffespark. <i>Foto: Henrik Bo</i>

Thisted slutter sæsonen som nummer tre i 2. divisions oprykningsspil. Mikkel Agger scorer til 1-0 på straffespark. Foto: Henrik Bo

FODBOLD:2. division blev lørdag afrundet, og Thisted FC sluttede af på hjemmebane med en 3-1-sejr over HIK. Der var dog ikke noget på spil, eftersom Hillerød og Næstved allerede havde sikret sig de to oprykningspladser, som thyboerne bejlede til.

I stedet skød den ikoniske Thisted-angriber, Mikkel Agger, med skarpt og bejlede gennem kampen til titlen som topscorer i 2. division. Inden kampen var han tre mål efter Næstveds Mileta Rajovic, men med et straffesparksmål efter 40 minutter levede drømmen for Agger.

Fra pletten sendte angriberen den yderligt i højre side, hvor Nikolai Toftelund i HIK-målet nåede ud og var tæt på at skubbe bolden forbi stolpen. Men til hjemmeholdets glæde gik bolden ind på stolpen og i mål til en føring.

Holdkammeraten Frederik Sloth gjorde det til 2-0 lige inden pausen, og i anden halvleg kunne Mikkel Agger fortsætte sin jagt. 

Straffesparksmålet i første halvleg blev også fulgt op med en sen scoring til slutresultatet 3-1, hvor Agger blev spillet i en helt fri position i det lille felt. Dermed var han ét mål fra Rajovics 18 scoringer gennem sæsonen i 2. division. Det kom dog aldrig, og til gengæld kan Thisted-angriberen kigge tilbage på en friløber sent i kampen mod HIK, der ikke kastede et mål af sig.

Mikkel Agger kan dog kalde sig topscorer i Thisted FC, der ender på tredjepladsen i 2. divisions oprykningsspil. Med lørdagens to scoringer kom han nemlig foran holdkammeraten Yao Dieudonne, der endte på 15 mål gennem sæsonen.

Thisted FC - HIK 11. juni 2022

Kampfakta

Thisted FC - HIK 3-1 (2-0)

Mål: 1-0 Mikkel Agger (straffespark, 40. minut), 2-0 Frederik Sloth (45. minut), 2-1 Roni Arabaci (84. minut), 3-1 Mikkel Agger (90. minut)

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.