Thomas Delaney afventer skanning efter VM-skade

Thomas Delaney skannes onsdag eftermiddag efter skade mod Tunesien. Landstræneren er optimistisk.

Thomas Delaney var ked af det, da han tirsdag måtte lade sig udskifte lige før pausen i VM-premieren mod Tunesien. <i>Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix</i>

Thomas Delaney var ked af det, da han tirsdag måtte lade sig udskifte lige før pausen i VM-premieren mod Tunesien. Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Det er fortsat uafklaret, om Thomas Delaney bliver klar til lørdagens VM-gruppekamp mod Frankrig. Det skal en skanning fastslå.

Den allestedsnærværende midtbanespiller måtte lade sig udskifte lige før pausen i tirsdagens målløse VM-premiere mod Tunesien, og onsdag eftermiddag ved Kasper Hjulmand fortsat ikke, om han råder over Delaney på lørdag.

- Delaney er til skanning her til eftermiddag, så vi kender ikke diagnosen endnu, siger landstræner Kasper Hjulmand på et pressemøde.

Han er umiddelbart optimistisk på sin nøglespillers vegne.

- Vi føler, at der er håb, men vi har ikke noget konkret nyt endnu, så vi må vente med at give en afklaring, siger Hjulmand.

Fire dage efter kampen mod Frankrig venter den sidste gruppekamp mod Australien.

31-årige Delaney har været fast mand på landsholdet siden 2016. Han har spillet 72 landskampe og lavet 7 mål.

I tirsdagens VM-premiere blev Delaney afløst af Mikkel Damsgaard, hvilket skubbede Christian Eriksen ind i en mere central rolle på Danmarks midtbane.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.