Thomas Frank forventer mere fremgang i næste sæson

Fremtiden tegner lys for Brentford, siger Thomas Frank, der også regner med Christian Eriksen i næste sæson.

Thomas Frank har været cheftræner i Brentford siden oktober 2018. <i>John Sibley/Ritzau Scanpix</i>

Thomas Frank har været cheftræner i Brentford siden oktober 2018. John Sibley/Ritzau Scanpix

Brentford har gjort mange forudsigelser til skamme ved at overleve sin første sæson i Premier League med overlegen margin, men opturen for den lille London-klub stopper ikke her.

Næste sæson bliver nemlig endnu bedre, føler klubbens cheftræner, Thomas Frank, sig overbevist om. Det siger han i et interview med Ekstra Bladet, der har besøgt den danske fodboldtræner i London.

- På alle de parametre, vi kan måle, har vi faktisk præsteret til flere point, end vi har fået. På den måde er jeg glad for at vide, at vi har gjort mange ting rigtigt. Mange taler om, at sæson to bliver endnu sværere for os. Men det tror jeg ikke. Vi kan slutte alt fra nummer syv til 20.

- Det er ikke sandsynligt, vi bliver nummer syv. Det er en større risiko for, at vi bliver nummer 20, fordi marginalerne er så små. Når det er sagt, så har vi en stærk tro på at bygge videre. Vi har aftaler med alle spillere samt håber og tror, at Christian Eriksen forlænger sin aftale, siger Thomas Frank.

Han tilføjer, at han forventer, at Brentford også vil forstærke sig med "et par stykker" i sommerens transfervindue.

Før holdets sidste to ligakampe i sæsonen har Brentford ni point ned til den forkerte side af nedrykningsstregen og ligger nummer 13 ud af ligaens 20 hold. Som følge af de gode resultater er Thomas Frank nomineret til titlen som sæsonens manager i Premier League.

Ud over cheftræner Thomas Frank og assistenttræner Brian Riemer har Brentford også en lang række danske spillere på kontrakt.

I denne sæson har otte danskere fået spilletid på klubbens førstehold: Jonas Lössl, Mads Bech Sørensen, Mads Roerslev, Mathias "Zanka" Jørgensen, Christian Eriksen, Christian Nørgaard, Mathias Jensen og Mads Bidstrup.

Sidstnævnte er aktuelt udlejet til FC Nordsjælland.

Brentford spiller sæsonens næstsidste kamp søndag aften klokken 17.30. Her gælder det en udekamp mod nedrykningstruede Everton.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.