Thorup ærgrer sig: Vi fik den hårdeste CL-lodtrækning

Trabzonspor venter på FCK i CL-playoffrunden. Lodtrækningen kunne ikke blive værre, mener Thorup.

Jess Thorup og FCK ramler ind i Trabzonspor i den afgørende playoffrunde om en plads i Champions League-gruppespillet. <i>Henning Bagger/Ritzau Scanpix</i>

Jess Thorup og FCK ramler ind i Trabzonspor i den afgørende playoffrunde om en plads i Champions League-gruppespillet. Henning Bagger/Ritzau Scanpix

FC Københavns cheftræner, Jess Thorup, ærgrer sig over, at københavnerne tirsdag blev parret med Trabzonspor i lodtrækningen til den afgørende playoffrunde om en plads i Champions League-gruppespillet.

FCK kunne have mødt vinderen af tre andre dobbeltopgør, men endte i stedet med det tyrkiske mesterhold.

- Det var på papiret den hårdeste lodtrækning, vi kunne få, men det er også verdens største klubturnering, vi spiller om at komme ind i, så der vil konkurrencen altid være knivskarp, siger Jess Thorup ifølge FCK's hjemmeside.

Københavnerne starter på hjemmebane 16. eller 17. august, mens der er returkamp i Tyrkiet ugen efter.

- Vi går 100 procent efter at komme i Champions League-gruppespillet, og vi glæder os meget til udfordringen, siger Jess Thorup.

Det tyrkiske mesterhold råder over den tidligere FCK-bomber Andreas Cornelius samt den tidligere Brøndby-spiller Jens Stryger Larsen.

FCK og Cornelius mødtes også i europæisk fodbold i 2018. Først var Cornelius med i Europa League-playoffrunden for Atalanta, og dernæst skiftede han til Bordeaux, som FCK mødte i gruppespillet.

- Vi kender selvfølgelig især til Andreas Cornelius, og det er specielt for både ham og os, at vi nu igen skal op mod hinanden. Men det ser vi frem til, og nu begynder vi at arbejde mere detaljeret med analysen af dem, og så glæder vi os til kampene, siger Jess Thorup.

Trabzonspor har tidligere mødte B1903 i europæisk fodbold. Det var således tilfældet med dobbeltopgør i både 1977 og 1991 - i begge tilfælde med det danske hold som samlet vinder.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden