Thorup: Daramy bliver lige så god som for et år siden

Mohamed Daramy skal have tryghed og tro, før han igen bliver en af de bedste i Superligaen, mener Jess Thorup.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Mohamed Daramy var for lidt over et år siden en af de bedste spillere i FC København og i hele Superligaen. Derfor købte Ajax kantspilleren for et stort millionbeløb.

Men efter en sæson i Holland uden meget spilletid og succes sendte Ajax kantspilleren retur til FCK på en etårig lejeaftale.

Det er ikke den samme Daramy, som forlod FCK, erkender træner Jess Thorup.

- Da vi sendte ham afsted, var han den klart bedste i Superligaen. Det er han ikke lige nu. Vi skal også huske, at Mo ikke har spillet kontinuerligt i en lang periode.

- Så vi skal have ham hjem og i form. Vi skal give ham noget tryghed og tro, og så er jeg slet ikke i tvivl om, at han i løbet af kort tid kommer til at præstere, som da han forlod os sidst, siger Thorup.

Tirsdag aften var Daramy med til at tabe 0-3 ude til Borussia Dortmund i den første gruppekamp i Champions League. Daramy blev skiftet ud efter en times pauver indsats.

- Jeg synes jo ikke rigtigt, at Mo fik sat det aftryk offensivt, som vi havde håbet på. Planen var blandt andet, at han skulle komme bagom Dortmunds forsvar og slå indlæg.

- Vi havde også problemer med, at de spillede rundt om os. Derfor ændrede vi tingene. Det var både taktisk, og fordi Mo ikke ramte dagen, siger Thorup om udskiftningen.

Daramy havde store problemer med at dæmme op for sin belgiske modspiller Thomas Meunier, som ofte kom fri og skabte farlige situationer i tyskernes højre side.

Thorup fremhæver dog Daramy i kampen forinden i Superligaen, hvor han sammen med backen Viktor Kristiansen kreerede det afgørende mål i 1-0-sejren over Silkeborg.

- Jeg synes faktisk, at den sidste kamp han spillede, der var venstresiden noget af det bedste, jeg har set med ham og Viktor. De gjorde en forskel.

- Jeg havde håbet og troet på, at han kunne tage et skridt yderligere også internationalt. For han har noget erfaring fra hans tid i Ajax. Det niveau ramte han ikke, siger Thorup.

Næste opgave for FCK og Daramy bliver lørdagens kamp i Superligaen ude mod OB.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.