Thorup minder sit hold om høje krav i FCK før AaB-kamp

FC København og AaB indledte i sidste weekend Superligaen med nederlag. Søndag mødes de to hold i Aalborg.

FC København tabte i søndags i Parken til AC Horsens foran 22.000 tilskuere. I denne weekend går turen til Aalborg, hvor AaB venter. <i>Philip Davali/Ritzau Scanpix</i>

FC København tabte i søndags i Parken til AC Horsens foran 22.000 tilskuere. I denne weekend går turen til Aalborg, hvor AaB venter. Philip Davali/Ritzau Scanpix

FC København skal søndag forsøge at rejse sig fra sidste uges overraskende nederlag til AC Horsens i Superliga-premieren, når mestrene i anden runde møder AaB på udebane.

Cheftræner Jess Thorup forventer, at hans mandskab viser helt andre takter til kampen i Aalborg.

- Vi har høje forventninger og krav til os selv, og vi har en ambitiøs spillestil, hvor vi vil dominere kampene.

- Det har vi bevist, at vi kan, og derfor er vi også sikre på, at vi kan ramme samme høje niveau igen. Men det kræver, at vi individuelt og som hold leverer meget bedre end i søndags, siger Thorup til FCK's hjemmeside.

Det var ventet, at FCK i sidste weekend ville slå AC Horsens, der gjorde comeback i landets bedste fodboldrække inde i Parken.

Til trods for den store favoritværdighed, så vandt oprykkerne med 1-0 i en kamp, hvor FCK-spillerne havde svært ved at nå niveauet fra slutningen af sidste sæson.

Jess Thorup forventer, at FCK mod AaB kan komme nærmere spillet fra sidste sæson.

- Vi skal ud at vise os selv og vores fans, at vi er langt bedre, end det, vi præsterede i søndags. Præstationen var hverken som hold eller individuelt god nok, siger Thorup.

- Vi sluttede sidste sæson stærkt af med rigtigt gode præstationer i de sidste kampe og en god opstart, hvor det har peget i samme positive retning, og det skal vi også levere i kampen mod AaB.

Nordjyderne jagter også oprejsning efter et 1-2-nederlag på udebane til Viborg i premieren.

Søndagens opgør i Aalborg spilles klokken 18.00.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.