Thorup vil skubbe på offensiv FCK-udvikling i foråret

Det skal blive endnu mere seværdigt at komme til fodbold i Parken, siger FCK-træner Jess Thorup.

Conference League gruppe F: FC København - Slovan Bratislava <i>Claus Bech/Ritzau Scanpix</i>

Conference League gruppe F: FC København - Slovan Bratislava Claus Bech/Ritzau Scanpix

FC København indleder forårssæsonen i 3F Superligaen på andenpladsen, to point efter FC Midtjylland.

Københavnerne var ellers efterårets mest scorende hold i ligaen med 34 mål og var tilmed hold, der lukkede færrest mål ind. Kun 13 scoringer indkasserede holdet i de 17 kampe.

Begge statistikker skaber fortrøstning hos cheftræner Jess Thorup, som dog især offensivt ser plads til forbedring. En forbedring, der skal komme tilskuerne til gode.

- I foråret har vi fuldt fokus på at vinde mesterskabet og levere fodbold, der begejstrer. Målet i FCK er altid at vinde titler og levere uforglemmelige europæiske aftener i Europa, siger Thorup til klubbens hjemmeside.

Han slår fast, at bundniveauet skal hæves, hvis mesterskabet, som er den erklærede målsætning, skal i hus. Defensiven skal stå stærkt, men arbejdet går især på at udvikle holdet offensivt.

- Vi vil arbejde benhårdt på at videreudvikle vores spillestil. Vi skal spille offensiv og underholdende fodbold, der begejstrer københavnerne og giver endnu flere lyst til at komme i Parken, siger Thorup.

- Vi er nået et godt stykke i forhold til at dominere kampene fra et kompakt udgangspunkt, men vi vil udvikle vores udtryk, så vi bliver endnu mere kontrollerende i vores kampe.

Ud over kampen om guldet i Superligaen er FCK videre i Conference League, Europas tredjestærkeste klubturnering efter Champions League og Europa League.

Her er Thorups tropper klar til ottendedelsfinalerne.

FCK åbner ligasæsonen 20. februar mod OB.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.