Tidligere topscorer gjorde det onde ved Thisted

Yao Dieudonne var den helt afgørende spiller, da Thisted for anden kamp i træk fik store klø. Denne gang vandt Kolding 4-0

Yao Dieudonne nød gensynet med Thisted FC langt mere end thyboerne gjorde. <i>Arkivfoto: Bo Lehm</i>

Yao Dieudonne nød gensynet med Thisted FC langt mere end thyboerne gjorde. Arkivfoto: Bo Lehm

KOLDING:Thisted-træner Krzysztof Popczynski har fået en elendig indledning på sin trænergerning i klubben. Thisted FC står nemlig tilbage med nul point efter to kampe, men hvad værre er, så har Thisted været helt væk i de to første kampe.

Premierenederlaget mod Aarhus Fremad blev fulgt op af en tandløs indsats fra thyboerne ude mod Kolding. TFC fik ellers en fin indledning på kampen, da man havde godt greb i spillet, men det førte bare ikke rigtigt til noget. Kolding stod kompakt, og det så ud til, at Kolding-træner Kristoffer Wichmann havde læst sin modstander som en åben bog. 

Da den tandløse Thisted-offensiv var løbet tør for ideer, overtog Kolding i stigende grad initiativet, og så slog en gammel kending af Thisted FC til. Yao Dieudonne fik kampens første store chance efter 34 minutter, og han omsatte sikkert til 1-0 mod sin tidligere klub. 

Syv minutter senere fordoblede han sin egen måltotal og hjemmeholdets føring. Det skete efter et straffespark, som var blevet dømt. Angiveligt fordi Laurits Bust havde stoppet et Kolding-forsøg med armen. 

Kampen fandt sin egentlige afgørelse kort efter pausen, da Christian Vestergaard hamrede Kolding på 3-0. Resten af kampen fik karakter af en sommerkamp - godt hjulpet på vej af de høje temperaturer, men hjemmeholdet formåede alligevel at score til 4-0 ved Sebastian Denius, og der var såmænd også chancer til en femte Kolding-scoring. 

Krzysztof Popczynski var en skuffet træner efter kampen, og han er ikke i tvivl om, at den nuværende kurs ikke er holdbar. 

- Vi skal finde ud af, hvornår vi skal spille vores nye koncept, og hvornår vi skal falde tilbage til det gamle koncept. Det endte med at blive en kopi af den første kamp mod Aarhus Fremad, og vi skal væk fra, at spillerne bliver usikre, når det ikke går godt, siger Krzysztof Popczynski, der dog ikke har mistet troen på koncept eller spillertrup trods to jammerlige præstationer. 

- Vi må og skal rejse os. Holdet burde være stærkt nok til, at det ikke er noget problem. Der er ingen tvivl om, at det skal blive bedre til de kommende kampe, siger Krzysztof Popczynski.

Kolding IF - Thisted FC 4-0

Mål: 1-0 Yao Dieudonne (34. minut), 2-0 Yao Dieudonne, straffe (41. minut), 3-0 Christian Vestergaard (51. minut), 4-0 Sebastian Denius (81. minut)

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Aalborg Lufthavn dropper gratis parkering
Luk