Hobro IK

Tidligere topscorer vender "hjem" til Hobro IK

Angriberen Mads Hvilsom har underskrevet en forhåndsaftale med sin gamle klub

Sådan husker de ham i Hobro. 27 ligamål blev det til for Mads Hvilsom i den gule trøje. Arkivfoto: Henrik Bo

Sådan husker de ham i Hobro. 27 ligamål blev det til for Mads Hvilsom i den gule trøje. Arkivfoto: Henrik Bo

FODBOLD:26-årige Mads Hvilsom vender tilbage til superligaklubben Hobro IK efter fire år på landevejen. Angriberen har underskrevet en kontrakt, der gælder fra efter sommerferien, når hans kontrakt med Esbjerg - og lejekontrakt hos SønderjyskE - udløber.

- Vi har flere gange forsøgt at hente Mads tilbage til Hobro IK. Nu lykkes det endelig, og det er vi lykkelige over. Mads er yderst professionel og arbejder stenhårdt. Både til træning og i kamp, så han er en prototype på en Hobro-spiller, siger sportschef Jens Hammer Sørensen i en pressemeddelelse.

Mads Hvilsom havde sine bedste fodboldår, da han fra 2012 til 2015 spillede for Hobro. Han scorede 11 mål i oprykningssæsonen til Superligaen og fulgte siden op med 16 fuldtræffere i debutsæsonen på første klasse.

I sommeren 2015 blev angriberen solgt til Eintracht Braunschweig i 2. Bundesliga, hvor han dog aldrig formåede at sætte et aftryk. Han var siden udlejet til Brann i Norge, hvor målene også udeblev. I stedet vendte ham tilbage til Superligaen, hvor han blev købt af Esbjerg.

I det vestjyske blev Mads Hvilsom genforenet med cheftræner Jonas Dal, der havde ham under vingerne i Hobro IK. En hurtig fyreseddel til Dal gjorde derfor næppe noget godt for Hvilsom. Han har siden sommeren 2017 været udlejet til SønderjyskE, hvor han han lavet seks mål i 32 superligakampe.

Mads Hvilsoms kontrakt med Hobro IK gælder for de kommende tre sæsoner.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.