Tidligere United-stjerner ser positivt på farvel til Ronaldo

Bruddet mellem Cristiano Ronaldo og Manchester United er godt for begge parter, mener Rio Ferdinand.

Cristiano Ronaldo (til venstre) og Wayne Rooney (til højre) var en farlig duo for Manchester United i 00'erne. På det seneste er forholdet dog tilsyneladende gået skævt. <i>Miguel Vidal/Reuters</i>

Cristiano Ronaldo (til venstre) og Wayne Rooney (til højre) var en farlig duo for Manchester United i 00'erne. På det seneste er forholdet dog tilsyneladende gået skævt. Miguel Vidal/Reuters

Det måtte ske.

Omtrent sådan opsummerer den tidligere Manchester United-spiller Rio Ferdinand det turbulente forløb mellem klubben og Cristiano Ronaldo, som tirsdag endte med at føre til et brud mellem parterne.

Ferdinand, som selv spillede sammen med Ronaldo i portugiserens første periode i United, havde svært ved at se en anden udvej.

- Jeg har lige set nyheden om Cristiano. Det er det bedste for begge parter, skriver han på Twitter.

Over for BBC uddyber han sin holdning.

- Blev det håndteret perfekt? Det synes jeg ikke, det gjorde fra nogen af parternes side. Men hvis man ser slutresultatet, endte han og klubben - hvis man ser med managerens øjne - hvor de ønskede, forklarer han.

Cristiano Ronaldo har på det seneste stjålet overskrifter på daglig basis på baggrund af et interview, han lavede med den britiske journalist Piers Morgan.

Her fortalte han blandt andet, at han føler sig svigtet af den klub, han vendte tilbage til i sommeren 2021.

Den tidligere Real Madrid-profil luftede desuden sin kritik af manager Erik ten Hag, som ofte har placeret Ronaldo på bænken i denne sæson.

I interviewet langede Ronaldo også ud efter sin tidligere holdkammerat Wayne Rooney, som selv har været kritisk over for portugiseren.

Den forhenværende landsholdsangriber fra England forstår godt, at United nu har taget afsked med Ronaldo.

- Da han først havde lavet interviewet, og når man tænker på, hvordan han angreb klubben, var der ikke andre muligheder. Det er en skam, for han har været en fantastisk repræsentant for United, siger Rooney til Sports 18.

- Jeg ønsker ham det bedste, uanset hvor han tager hen.

Cristiano Ronaldo har i alt spillet 346 kampe for Manchester United. Han har scoret 145 mål for klubben.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.