To aalborgensere slog sig til tops ved JM

AK Jyden fejrede dobbelt triumf ved mesterskaberne i Vejle

Sune Heltberg (th.) er ny jysk mester i weltervægt. Arkivfoto: Peter Broen

Sune Heltberg (th.) er ny jysk mester i weltervægt. Arkivfoto: Peter Broen

BOKSNING:Det blev til to nordjyske titler, da de jyske mesterskaber (JM) i boksning lørdag blev afgjort i Vejle. I begge tilfælde var det en bokser fra AK Jyden i Aalborg, der slog sig til tops.

Hos seniorerne var der tale om et rent aalborgensisk weltervægtsopgør mellem den forsvarende mester Mathias Høyer Christensen fra Lindholm BK og Sune Heltberg fra AK Jyden. Det blev en tæt fight, men med sidstnævnte som den mest aktive, og JM-guldet gik derfor hans vej med dommerstemmerne 5-0.

Ahmad Noor fra Pugilist i Frederikshavn var også nået frem til seniorfinalen. I letvægt forsøgte han at tage initiativet mod Danny Jensen fra BK Nordsalling. Første og tredje omgang var lige, men det gjorde udslaget, at frederikshavneren tabte anden omgang klart. Dommerstemmerne lød på 5-0.

En Malik Jabr efter finalesejren. Foto: AK Jyden

En Malik Jabr efter finalesejren. Foto: AK Jyden

Den anden nordjyske JM-titel høstede AK Jyden i U17-rækken, hvor Malik Jabr slog William Boudigaard fra BK Limfjord med 5-0 - præcis som han gjorde ved december måneds julestævne i Aalborg.

Ligeledes i U17-rækkerne tabte Pandrup-duoen Jonas og Magnus Jakobsen deres finaler.

Pandrup havde hos seniorerne afbud fra de tre største profiler, Frederik Lundgaard Jensen, Kasper Bertelsen og Torben Keller, der alle plejer skader.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden