Christoffer Faarup

Tømt for energi: Faarup dropper sidste VM-disciplin

Christoffer Faarup fra Hobro Skiklub skulle mandag have kørt slalom ved VM, men nordjyden måtte trække sig. Faarup forlader dog mesterskabet med armene over hovedet

Foto: Joe Klamar/AFP

Foto: Joe Klamar/AFP

SKISPORT:Efter en uge med VM i alpin skisport har Christoffer Faarup fra Hobro Skiklub i den grad fået markeret sig på den internationale scene, hvor han blandt har leveret den bedste danske VM-placering nogensinde med sin 22. plads i styrtløb.

Mandag skulle Faarup så have kørt sin sidste disciplin ved verdensmesterskabet, men vågnede om morgenen fuldstændig afkræftet med ondt i halsen og måtte derfor melde afbud til salomdelen af den kombinerede konkurrence.

- Jeg vågnede klokken fire i morges og havde sindssygt ondt i halsen. Jeg begyndte at tage smertestillende, og så har jeg trykket mere og mere på siden. Jeg har ikke rigtig haft nogen kræfter, men har bare prøvet at drikke en masse koffeindrikke før starten. Efter nogle sving kunne jeg mærke, at der ikke var flere kræfter, og så var jeg bare passager. Jeg er helt færdig nu, og så er der ikke rigtig nogen grund til at skulle køre slalom, siger Christoffer Faarup til TV 2 SPORT.

- VM er færdigt for mig, men jeg kommer til at forlade det med armene over hovedet. Jeg havde et godt Super G og et rigtig godt styrtløb, så jeg er tilfreds, fortsætter den nordjyske skiløber til TV2 SPORT.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.