EH Aalborg

Topscorer fik træls melding: Fem ugers pause

Topscoreren hos EH Aalborg har fået den ene tommelfinger i gips efter sort uheld i TTH-kamp

EH Aalborg må undvære topscoreren i en periode med mange vigtige kampe. Arkivfoto: Peter Broen

EH Aalborg må undvære topscoreren i en periode med mange vigtige kampe. Arkivfoto: Peter Broen

HÅNDBOLD:Fredag aften spiller EH Aalborg et ekstremt vigtigt opgør på udebane mod Horsens i HTH-Ligaen, men i den og i de næste fem uger må holdet undvære topscoreren Line Berggren Larsen, der er blevet opereret i tommelfingeren.

- Jeg skal have fingeren i gips i fem uger, og det er jo nærmest på det mest trælse tidspunkt overhovedet, siger topscoreren, der fik skaden i den første kamp efter julepausen, hvor holdet tabte hjemme til TTH Holstebro.

- Jeg var i gang med at dække op i forsvaret, og så sad min tommelfinger fast i en modstanders trøje, og så begyndte hun at løbe. Allerede der gjorde det ondt, men jeg var overbevist om, at den kun var forstuvet. Men efter kampen røg jeg på skadestuen, og så blev jeg henvist videre til en håndkirurg på Farsø Sygehus, hvor jeg så blev opereret for et overrevet ledbånd i fredags, siger hun.

EH Aalborg kæmper en hård kamp i HTH Ligaen, hvor holdet ligger tredjesidst, og netop opgøret mod Horsens er ekstremt vigtigt, da sydjyderne er rækkens bundhold.

- Det er helt igennem forfærdeligt at skulle sidde ude lige nu, hvor holdet skal spille så mange vigtige kampe. Jeg er ikke bekymret for holdet, for de gør det supergodt, men det bliver virkelig hårdt bare at sidde og se på og ikke kunne hjælpe, siger hun.

EH Aalborg vandt det omvendte opgør mod Horsens i Nørresundby Idrætscenter med 22-17. Der resterer 11 kampe i grundspillet i HTH Ligaen, hvor kun sidstepladsen rykker direkte ud.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.