Tsitsipas kalder Kyrgios for bølle med en ond side

Tennisstjernerne Stefanos Tsitsipas og Nick Kyrgios er næppe bedste venner efter deres kamp ved Wimbledon.

Stefanos Tsitsipas og Nick Kyrgios sagde tak for kampen lørdag, men efterfølgende var der ikke mange pæne ord mellem de to spillere. <i>Hannah McKay/Reuters</i>

Stefanos Tsitsipas og Nick Kyrgios sagde tak for kampen lørdag, men efterfølgende var der ikke mange pæne ord mellem de to spillere. Hannah McKay/Reuters

Det gik hedt for sig, da australske Nick Kyrgios lørdag spillede sig i Wimbledons ottendedelsfinale med en sejr på 6-7, 6-4, 6-3 og 7-6 over den fjerdeseedede græker, Stefanos Tsitsipas.

Kyrgios talte konstant med dommeren, han blev advaret mod at bande, og Tsitsipas blev så frustreret undervejs, at han forsøgte at ramme Kyrgios med en smash, mens Tsitsipas også var tæt på at blive taberdømt efter at have slået bolden ud blandt tilskuerne i frustration.

Efterfølgende har de to tennisstjerner ikke meget pænt at sige om hinanden.

Tsitsipas mener, at Kyrgios er en bølle, der har "en ond side" til sin karakter.

- Det er konstant mobning fra ham. Han mobber sine modstandere. Han var sikkert en bølle i skolen. Jeg kan ikke lide bøller, siger Tsitsipas ifølge Reuters.

- Han har nogle gode træk også, men han har også en meget ond side, som, hvis den bliver vist frem, kan gøre meget skade på folk rundt omkring ham, siger Tsitsipas.

Kyrgios har et noget blakket ry i tennisverdenen. Han er kendt som en kontroversiel spiller, der ofte er i infight med dommeren og rager diverse bøder til sig, men stilen har også gjort ham til en publikumsmagnet.

Australieren, der i første runde fik en bøde på 10.000 pund, svarende til cirka 86.000 kroner, for at spytte mod en fan, har ikke meget til overs for Tsitsipas' kommentarer. Kyrgios mener, at grækeren har "seriøse problemer".

- Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Jeg er ikke sikker på, hvordan jeg mobbede ham. Det var ham, der forsøgte at ramme mig med bolde.

- Jeg har mange venner i omklædningsrummet, bare så I ved det. Jeg er faktisk en af de mest populære. Det er han ikke. Ingen kan lide ham. Lad os bare få det frem, siger Kyrgios ifølge Reuters.

Tsitsipas indrømmer, at han forsøgte at ramme Kyrgios undervejs i kampen.

- Jeg sigtede efter min modstanders krop, men ramte meget ved siden af. Jeg er ikke vant til at spille på den måde. Men jeg kan ikke bare sidde der, være en robot og lade som om at være komplet kold og ignorant, siger Tsitsipas.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.