Tverskov efter triumf mod FCK: Bedste kamp i min OB-tid

OB-anfører Jeppe Tverskov var tilfreds med kampen mod FCK, som ifølge ham er en af de bedste i hans OB-tid.

Jeppe Tverskov (th.) jagter FCK's Viktor Claesson i de to klubbers opgør lørdag i Odense. <i>Claus Bech/Ritzau Scanpix</i>

Jeppe Tverskov (th.) jagter FCK's Viktor Claesson i de to klubbers opgør lørdag i Odense. Claus Bech/Ritzau Scanpix

OB tog alle tre point hjemme på Nature Energy Park i en 2-1-sejr over FC København. En kamp, anfører Jeppe Tverskov kalder en af de bedste i hans OB-tid.

- Det er en stor præstation at vinde over FCK, uanset hvilken tilstand de er i. Vi fik et hak i tuden i midtugen, hvor vi leverede en af de ringeste præstationer i min OB-tid, og så svarede vi igen med en af de bedste præstationer i min OB-tid, fortæller Tverskov.

Efter en hård start på Superligaen, hvor man kun fik et point i de første fem kampe, har OB nu vundet tre ud af fire kampe, og Tverskov medgiver, at situationen ser bedre ud nu - specielt efter lørdagens sejr over FCK.

- Vi tog et større skridt i dag, end vi har gjort tidligere. Jeg har ikke tjekket, hvor langt vi er fra top-6, men nu har vi to hold, vi har kæmpet med, de næste kampe, og får vi to sejre, ser det godt ud.

Tverskovs cheftræner, Andreas Alm, er også glad for, at OB'erne har fået vendt skuden. Det skyldes blandt andet, at man har fået spillere tilbage fra skader.

- Den store forskel på starten og nu er, at vi ikke har så mange skader mere. Jeg synes, spillerne har forstået situationen, vi er i, men vi har stadig ikke mange point, og vi er udfordret på positionen i ligaen. Vi skal have flere sejre, siger Alm efter lørdagens sejr.

I OB er det et fast mål, at man hver sæson skal i top-6, og med lørdagens sejr er man nu blot to point fra sjettepladsen i 3F Superligaen. Dog vil cheftræneren helst ikke snakke for meget om top-6-ambitionen.

- Hvis vi vinder kampe, kommer vi jo i top-6. Men vi har stadig mange udfordringer, og det er et mentalt spil.

OB ligger efter sejren over FC København på ottendepladsen i 3F Superligaen efter ni spillede kampe.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden