Fortuna Hjørring

Tvillinger er tabt for Fortuna Hjørring

Karen og Sara Holmgaard fortsætter karrieren i tysk fodbold

Karen Holmgaard og tvillingesøsteren Sara Holmgaard forlader Fortuna Hjørring til fordel for tysk fodbold. Arkivfoto: Torben Hansen

Karen Holmgaard og tvillingesøsteren Sara Holmgaard forlader Fortuna Hjørring til fordel for tysk fodbold. Arkivfoto: Torben Hansen

FODBOLD:Når Fortuna Hjørring til foråret skal forsøge at genvinde det danske mesterskab i kvindefodbold, bliver det uden Karen og Sara Holmgaard på holdet.

Fra årsskiftet skifter tvillingerne, der oprindeligt er fra Ikast, nemlig Fortuna Hjørring ud med tyske Turbine Potsdam, fortæller Fortuna Hjørring i en pressemeddelelse. I den tyske klub bliver de holdkammerater med den tidligere Fortuna-spiller Karoline Smidt.

- Det er selvfølgeligt vemodigt at forlade Fortuna, men vi synes, at vi skal videre, når vi brænder for at spille fodbold på højt niveau.

- At det bliver Turbine Potsdam er der flere grunde til. Vi er overbeviste om, at vi kommer til at spille noget godt fodbold, så det sportslige er i orden. Så kommer vi til Smidts klub, og så er der jo ikke så langt hjem til Ikast og Hjørring. Vi sætter os bare i bilen. Vi kan godt lide den tryghed, de der ting giver, lyder det fra tvillingerne i pressemeddelelsen.

Karen og Sara Holmgaard har dog stadig to kampe tilbage i Fortuna Hjørring. Det er de to 1/16-finaler i Champions League mod slovenske Pomurje. Kampene afvikles henholdsvis 9. og 16. december.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.