Tysk tennisstjerne øjner comeback efter grimt uheld

Alexander Zverev, nummer to i verden, kan allerede være tilbage i US Open senere på måneden.

Alexander Zverev kom til skade i semifinalen mod Rafael Nadal for lidt over to måneder siden. <i>Tomas Stevens/Ritzau Scanpix</i>

Alexander Zverev kom til skade i semifinalen mod Rafael Nadal for lidt over to måneder siden. Tomas Stevens/Ritzau Scanpix

Det er lidt mere end to måneder siden, at tennisspilleren Alexander Zverev lå og vred sig i smerte under French Open. Nu kan han øjne et comeback til banen.

Zverev måtte forlade semifinalen mod Rafael Nadal med en ankelskade, efter at han under en duel landede forkert på foden.

På det tidspunkt var tyskeren foran 6-5 i andet sæt efter at have tabt første til den senere vinder af turneringen.

Han missede siden Wimbledon og en række andre turneringer, men håber nu at vende tilbage i den forestående grand slam-turnering, US Open, der begynder 29. august.

- Jeg vil selvfølgelig forsøge at blive klar til US Open, men det bliver meget, meget tæt, siger han ifølge Reuters.

Efter sit uheld blev han opereret og har siden været i gang med at genoptræne.

- Hver dag bliver det bedre. Det er derfor, jeg ikke har lyst til at sige, at jeg ikke kan stille op i US Open, forklarer han.

Alexander Zverev tilføjer, at han i hvert fald forventer at være tilbage i Davis Cup i midten af september, hvor Tyskland er i gruppe med Frankrig, Belgien og Australien.

25-årige Zverev har trods sin skadespause holdt fast i verdenstoppen. Han ligger nummer to på den øjeblikkelige verdensrangliste - hans hidtil højeste placering i karrieren.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden