Uden at bokse: Tættere på dobbelt VM-kamp

Sarah Mafoud tæt på en stor titelkamp mod mesteren i de to store forbund: WBA og WBC

Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix <i>Ritzau Scanpix</i>

Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

BOKSNING:Der var spillet op til dans, men Sarah Mahfoud kom ikke på den professionelle boksescene i Arena Randers lørdag aften.

For modstanderen, den spansk boende Enerolisa de Leon fra Den Dominikanske Republik, blev afvist i lufthavnen i Spanien, fordi hun kun havde et ID-foto og ikke et pas med ved afrejsen.

Så efter først at have oplevet sin oprindelige modstander, canadiske Olivia Gerula, afvist efter en MR-hjernescanning, og dernæst Enerolisa de Leon afvist i lufthavnen, måtte den 29-årige tidligere vinder af "Vild Med Dans" tage plads på tilskuerpladserne - sammen med tidligere professionelle topboksere som Gert Bo Jakobsen, Thomas Damgaard, Søren Søndergaard og Anita Christensen.

- Ja, det er bittert, at jeg sidder her, for jeg havde virkelig glædet mig til at komme i ringen. Så nu må jeg vente med at skulle bokse igen til efteråret, sagde Sarah Mahfoud.

Trods det inaktive ophold til Danish Fight Night-stævnet i Randers tyder alt dog på, at der venter en VM-kamp til Sarah Mahfoud på den anden side af sommeren.

Og efter, hvad NORDJYSKE erfarer kan det ende med en dobbelt VM-kamp, for der skulle allerede være drøftelser i gang mellem Mogens Palle og folkene bag den canadiske WBA- og WBC-verdensmester Jelena Mrdjenovich om en VM-kamp i Danmark. Hvis ellers Mrdjenovich som forventet slipper sejrrigt ud af et dobbelt titelforsvar mod italieneren Vissa Trovato på lørdag i Edmonton.

Danish Fight Night-stævnet bød, efter Sarah Mahfoud aflyste kampe, på fem kampe, hvoraf de tre var titelkampe.

Enock Poulsen viste endnu en gang sit lysende talent, da han blev EU-mester i superletvægt med en klar sejr på point over Michael Syrowatka, Polen, og dermed boksede sig ind på Europa-ranglisten.

Ditlev Rossing forsvarede sit WBC ungdoms-mesterskab i cruiservægt med en teknisk knockout i 8. omgang over amerikaneren Demetrius Banks, og Jeppe Morell vandt IBF's baltiske mesterskab i letsværvægt med en sejr på point over Dayron Lester, Cuba/Finland.

I de to sidste kampe blev det til danske pointsejre til debutanten Victor Ramon over Hermin Isava, Venezuela, og til Oliver Meng over Flavien Bruno Bodongo, Frankrig.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden