Udenlandsk investor gør kur til AaB

AaB har fået en henvendelse fra en udenlandsk investor. Klubben undersøger nu mulighederne i henvendelsen.

AaB er gået i gang med at undersøge en henvendelse fra en udenlandsk investor. (Arkivfoto) <i>Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix</i>

AaB er gået i gang med at undersøge en henvendelse fra en udenlandsk investor. (Arkivfoto) Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix

Der er travle dage i fodboldklubben AaB. I sidste uge fyrede man cheftræner Lars Friis og erstattede ham med Erik Hamrén. Onsdag stoppede man så samarbejdet med sportschef Inge André Olsen.

Men det er ikke kun på den sportslige front, der sker noget. En udenlandsk investor har nemlig meldt sin interesse i klubben.

Selskabet bag fodboldklubben AaB har fået en henvendelse fra en udenlandsk investor, skriver klubben i en selskabsmeddelelse.

Man slår dog fast, at der endnu ikke er indledt forhandlinger om et salg af klubben.

- I forbindelse med igangværende strategiproces har bestyrelsen i AaB A/S besluttet at undersøge en henvendelse fra en potentiel udenlandsk investor i forhold til målsætning, kemi og konditioner, står der i selskabsmeddelelsen.

Om det munder ud i forhandlinger om et salg, er endnu uvist. Indtil da forholder AaB-ledelsen sig tavs.

- AaB har ikke yderligere kommentarer til emnet, medmindre parterne indleder realitetsforhandlinger, eller sonderingerne afbrydes, skriver klubben.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.