Udsat PSV-møde udskyder Arsenals kamp mod Manchester City

Dronning Elizabeths død bliver ved med at få betydning for fodboldkampe i Premier League.

Arsenal må vente til 20. oktober på at komme til at møde PSV Eindhoven i den udsatte kamp. (Arkivfoto). <i>Urs Bucher/Ritzau Scanpix</i>

Arsenal må vente til 20. oktober på at komme til at møde PSV Eindhoven i den udsatte kamp. (Arkivfoto). Urs Bucher/Ritzau Scanpix

Arsenals udsatte kamp i Europa League mod PSV Eindhoven skal spilles 20. oktober.

Det fører til endnu en udsættelse i Premier League, oplyser London-klubben på sin hjemmeside.

Storkampen mod Manchester City, der skulle være spillet 19. oktober, kan ikke afvikles som planlagt, og dermed rykkes der igen rundt på kampene i Englands bedste fodboldrække som følge af dronning Elizabeths død i sidste uge.

Der er endnu ikke kommet en dato for opgøret mellem Arsenal og Manchester City.

- Vi arbejder sammen med myndighederne for finde et nyt tidspunkt for kampen mod Manchester City, skriver Arsenal.

Mandag blev Arsenals hjemmekamp i Europa League-gruppespillet mod hollænderne udsat på grund af dronning Elizabeths død, der fortsat optager store dele af det engelske politikorps.

Kampene i engelsk fodbold blev aflyst i den forgangne weekend for at hædre dronningen, der døde torsdag i en alder af 96 år.

Også i den kommende weekend er der udsættelser. De knappe ressourcer fra politiet betyder, at hverken Chelseas opgør mod Liverpool eller Manchester Uniteds hjemmekamp mod Leeds kan afvikles som planlagt.

Det giver arrangørerne et nyt puslespil at forholde sig til i en fodboldkalender, der allerede er hårdt presset af VM-slutrunden, som afvikles i november og december i Qatar.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.