Udskældt FCK-profil lever med kritik: Jeg ved hvor god jeg er

Mohamed Daramy lægger mærke til, at der er kritik, men folk må snakke, så meget de vil, siger han.

Mohamed Daramy viste mod Sevilla få glimt af det høje niveau, der fik ham solgt til Ajax, men han lavede også et hav af fejl. <i>Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix</i>

Mohamed Daramy viste mod Sevilla få glimt af det høje niveau, der fik ham solgt til Ajax, men han lavede også et hav af fejl. Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Da Mohamed Daramy i sommeren 2021 forlod FC København til fordel for Ajax, havde han taget Superligaen med storm og gjort sig selv aktuel til landsholdet.

Men allerede et år senere vendte han hjem på en lejeaftale efter en skuffende sæson i Holland, og heller ikke i vante rammer har den 20-årige dribler endnu formået at indfri forventningerne.

- Jeg har ikke spillet godt, og det har vi heller ikke som hold.

- Men jeg er slet ikke bekymret for det. Jeg tager det stille og roligt. Der er mange, der forventer meget, men sådan er det, siger Mohamed Daramy.

Heller ikke i onsdagens Champions League-kamp mod Sevilla ramte han det niveau, mange FCK-tilhængere forventer af ham.

Hvis det på nogen måde kan undskylde ham, har han været en del af et FCK-mandskab, der har haft mere end svært ved at ramme et stabilt niveau i denne sæson.

Både hans egen og holdets præstationer har fået både fans og iagttagere til at lange ud efter spillerne og cheftræner Jess Thorup.

Men det tager Mohamed Daramy, som har fået hårde ord med på vejen, altså med ophøjet ro.

- Selvfølgelig lægger jeg mærke til det, men folk må snakke, så meget de vil. Det generer mig ikke, siger Mohamed Daramy.

- Jeg ved, hvor god jeg er, og jeg ved, hvornår jeg spiller godt og ikke spiller godt. Men jeg skal bare fortsætte.

- Jeg lader mig ikke påvirke. Jeg gør det i mit eget tempo, siger Mohamed Daramy.

Han medgiver, at både han selv og resten af holdet i FCK skal løfte sig, ligesom han mener, at det vil være helt forkert, hvis klubben skiller sig af med cheftræner Jess Thorup.

- Det vil slet ikke være fortjent, hvis han bliver fyret. Så er der i hvert fald en masse spillere, der skal med. Det er os, der ikke har præsteret, siger Daramy.

Den 20-årige kantspiller fik landsholdsdebut kort efter sit skifte til Ajax i september sidste år. Siden har han spillet fire landskampe.

Lige nu er han ikke inde i varmen hos Kasper Hjulmand, men er dog en del af U21-landsholdet, hvor landstræner Jesper Sørensen mener, at kritikken af Mohamed Daramy har været for hård.

- Herhjemme er der mange, der dømmer Mohamed rigtigt hårdt. De forventer allerede nu en masse ting fra en spiller, som ikke har spillet regelmæssigt i et år, sagde Jesper Sørensen tirsdag, da han udtog Daramy.

Mohamed Daramys lejeaftale i FCK gælder resten af sæsonen.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.