Udskældt fodboldplæne i Parken tages i brug til firmafest

Fredag afholdes der ifølge B.T. en firmafest på græstæppet i Parken, få dage før Silkeborg kommer på besøg.

Sådan så græstæppet i Parken ud for 12 dage siden, hvor Randers FC mødte FC København. <i>Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix</i>

Sådan så græstæppet i Parken ud for 12 dage siden, hvor Randers FC mødte FC København. Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Den hullede og tilsandede fodboldplæne i Parken har fået masser af kritik gennem det meste af foråret.

Mens græsset er i bedring frem mod FC Københavns sidste hjemmekampe i denne sæson, så bliver der ifølge B.T. fredag afholdt en firmafest med omkring 1500 deltagere på dele af det plagede græstæppe.

Selv om banen bliver tildækket, så mener formand for Groundsman Association Denmark Karsten Paaske, at græsset vil lide skade.

- Jeg forstår dem ikke. De har ingen respekt for græsset. Nu står de endelig et bedre sted, og så sker der her.

- Jeg kan ikke forstå, at de ikke tænker græsset 100 procent - selv om alt det her har været oppe at vende, siger Paaske til B.T.

FCK's pressechef Jes Mortensen bekræfter over for avisen, at arrangementet finder sted. Han skriver til B.T., at man ikke forventer nogen konsekvenser for banens tilstand.

Mortensen svarer ikke på, om man har forsøgt at fjerne eller få udsat fredagens firmafest.

På onsdag i næste uge tager FC København imod Silkeborg i tredjesidste spillerunde i Superligaens mesterskabsslutspil.

FCK, der i weekenden møder Brøndby på udebane, befinder sig i tæt guldkamp med FC Midtjylland, der er tre point efter det københavnske førerhold.

Selv om der blev lagt nyt græs i Parken så sent som i februar, så har det ikke hjulpet. Parkens bestyrelsesformand, Allan L. Agerholm, slog i april fast, at man vil baneproblemerne til livs med en varig løsning.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden